JUNIORI-
JÄÄKIEKKO

Huipulle tähtäävän vaiheen valmentajat kaudella 2017-18

Kauden 2017-18 A Akatemian, B-, C1- ja C2-ikäluokkien valmentajat on julkaistu.

Vaikka kuluva pelikausi on vielä kevään huipennuksia vailla, on tullut aika raottaa seuraavan kauden valmentajapalettia. Jokaista paikkaa ei ole saatu vielä täytettyä, joten lista täydentyy vielä kevään aikana. 

Mukana on vanhoja tekijöitä sekä uusia urallaan eteenpäin pyrkiviä valmentajakykyjä. Vanhemman pään kilpajoukkueiden osalta valinnoissa on painotettu valmentajien osaamista sekä halua kehittää itseään TPS:n luomassa toimintaympäristössä. 

"Halukkuutta olla mukana toiminnassamme oli enemmän kuin koskaan. Ammattivalmentajuus kiinnostaa tällä hetkellä useampaa valmentajaa ja he ovat valmiita tekemään töitä päästääkseen tavoitteeseensa" toteaa TPS:n valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi. 

"Mukana on useita komean pelaajauran tehneitä valmentajia, jotka nyt siirtävät vuosien saatossa saamiaan oppeja nuorille pelureille. NHL- ja SM-liigaotteluiden määrä on varsin mittava. Vastaavaa kokemustaustaa tuskin löytyy minkään muun seuran valmentajistosta. Kokemuksen lisäksi varsinkin nuoremmassa päässä on panostettu valmentajien innostumiseen, joka on ensiarvoisen tärkeää, kun lapsia rakastutetaan jääkiekkoon." kertoo juniorivalmennuspäällikkö Sami Aaltonen.

Naisten päävalmentajana jatkaa Hanna Karelius. Muu naisten valmennustiimi sekä D-tyttöjen valmentajat julkaistaan myöhemmin.

A Akatemia.png  B-ikäluokka.png

C1-ikäluokka.png  C2-ikäluokka.png

Klikkaamalla kuvaa sen saa suuremmaksi.