JUNIORI-
JÄÄKIEKKO

TPS Pohjola-leirin paras seura!

Järjestyksessään 60. Pohjola-leiri on juuri saatu päätökseen ja leirin huipennuksena olevat maajoukkue-ehdokkaiden valinnat tehtyä. Leirillä oli tänä vuonna 12 TPS-pelaajaa, joista maajoukkue-ehdokkaisiin valittiin peräti 7. Tämä oli eniten kaikista seuroista, jonka johdosta TPS valittiin leirin parhaaksi seuraksi. Maajoukkue-ehdokkaita valitaan aina 44, joista ensimmäinen virallinen maajoukkue sitten kasataan syksyllä.

Maajoukkue-ehdokkaisiin valittiin seuraavat TPS-pelurit: Nikolas Ketonen, Ruben Rafkin, Eemil Viro, Topias Kaski, Niki Korpialho, Eetu Liukas sekä Riku Uusikartano.

Turnauksen voittajajoukkueen kapteenina toiminut Ketonen valittiin myös All Stars -kentälliseen yhdessä maalinälkäisen Liukaksen kanssa. Kuvaavaa poikien edesottamuksille on, että myös Liukas toimi oman joukkueensa kapteenina.

Nyt kunnian saaneista pelaajista Uusikartano ja Viro ovat VG:n, Kaski Kiekkohaiden, Korpialho TarU:n ja Liukas Kiekko-67:n kasvatteja. Voidaan siis hyvin todeta, että leirin valinnat ovat osoitus hienosta toimintaympäristöstä, jossa turun seudun pelaajat saavat kasvaa.

Leirin mestareiden valmentajana hääri C2-päävalmentajamme Anssi Silfver.

Leijonat.png

Kuva: Leijonat.fi