JUNIORI-
JÄÄKIEKKO

TPS:n Juniorijääkiekko ry etsii kahvilaesimiestä! 

TPS Juniorijääkiekko edistää yksilön kokonaisvaltaista kehittymistä laadukkaalla harrastus- ja kilpailutoiminnalla sekä tukemalla koulunkäynnin ja harrastuksen yhteensovittamista. Mahdollistamme myös matalan kynnyksen jääkiekkotoimintaa, jolla haluamme tuoda lajin harrastamisen kaikille mahdolliseksi. Arvopohjanamme ovat vastuullisuus, välittäminen, kunnioitus, avoimuus, oikeudenmukaisuus, turvallisuus ja terveellisyys. Tavoitteeenamme on olla Euroopan paras kasvattajaseura vuonna 2020. 

KAHVILAESIMIES, Impivaaran jäähallin kahvio

Haemme idearikasta, taloushallintoa ymmärtävää ja myyntihenkistä henkilöä vastaamaan kahvilastamme Impivaaran jäähallissa. Sopiva henkilö osaa pyörittää kauhan lisäksi myös Exceliä hymy huulilla. Päivittäisten kahvila-askareiden lisäksi kokonaivaltainen toiminnan kehitys ja markkinointi ovat iso osa työnkuvaa. 

Edellytämme hakijalta hygieniapassia ja sopivaa alan koulutusta, ravintola-alan ja myyntityön kokemus on eduksi. 

Luistimiesi ei tarvitse olla terävät, mutta mielesi ja veitsiesi täytyy. Pelikirjan raameissa pysyttävä - pelin lukeminen ja luovuus kuitenkin suotavaa.

Tarjoamme työn hyvässä ilmapiirissä. Kahvio sijaitsee Impivaaran jäähallissa, jossa vierailee viikoittain 2500 ihmistä. Paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Työ alkaa elokuussa. Lähetä vapaaehtoinen hakemus ja hyppää mukaan ykkösketjuumme! 

Lisätiedot ja hakemukset toiminnanjohtaja Roope Paltta, roope.paltta@tps.fi

Nostokuva - TPS 2017.png