JUNIORI-
JÄÄKIEKKO

Luistelukoulut 20172018

LKKlogo3.JPG

UNELMANA JÄÄKIEKKO  TPS:N SUOSITUT LUISTELUKOULUT TULEVAT TAAS!

TPS:n kiekkokouluihin otetaan kaikki jääurheilusta kiinnostuneet pojat ja tytöt. Jäällä panostetaan innostumiseen ja lajitaitojen kehittymiseen leikkien sekä pelien avulla. Ryhmät ovat Lapsi-Aikuinen -luistelu, 2012-syntyneet (Jäkiseskari), 2011-syntyneet ja 2010-syntyneet. 

MITEN MUKAAN TOIMINTAAN?

Mukaan pääsee helposti. Ilmoittautua voit eri osioista löytyvistä linkeistä. Jos lapsen innostuminen ei ole varmaa, niin voitte tulla kokeilemaan avointen ovien päivinä ilman minkäänlaista sitoutumista jatkoon.  

KUKA VOI ALOITTAA?

Mukaan otetaan kaikki jääurheilusta kiinnostuneet pojat ja tytöt. Et tarvitse aiempaa kokemusta seuratoiminnasta. Luistelukouluissa on mukana 2-7-vuotiaita ja sitä vanhemmat pääsevät mukaan joukkuetoimintaan. Lajin pariin voi tulla koska vaan! 

MITÄ MAKSAA?

Luistelukoulun kausikustannus vaihtelee ryhmästä riippuen 80 eurosta 120 euroon. Joukkueissa toimiminen (2009-syntyneet ja vanhemmat) maksaa kaudessa 170 eurosta ylöspäin.    

MITKÄ VARUSTEET?

Lapsi-Aikuinen -luisteluun riittää ristikollinen kypärä, kaulasuojus sekä luistimet. Jäkiseskariin ja Leijonakiekkokouluun tarvitaan jo vähän kattavampi varustus (varustuksesta tarkemmin eri ryhmien sivuilta).

Jos lajin aloittaminen arveluttaa, eikä omia varusteita vielä ole, niin niitä voi kysyä lainaksi laittamalla viestiä osoitteeseen sami.aaltonen@tps.fi. Meiltä löytyy varusteita kokoluokissa 104–122 cm sekä 123–134 cm.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiekkokoulut alkavat syys-lokakuussa 2017. Harjoitukset ovat sunnuntaisin Impivaaran jäähallissa. Lisäksi on mahdollista osallistua kahdesti viikossa vapaaehtoisvuoroihin. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa.

 

Tulostettava_luistelukouluinfo_2016-17.pdf