Julkaistu: 12.10.2017 00.00

Suunnittelutoimisto Tuhti ja TPS Juniorijääkiekko ry yhteistyöhön

Suunnittelutoimisto Tuhti ja TPS Juniorijääkiekko ry ovat tehneet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen.

Uusi kausi uudet kujeet. Suunnittelutoimisto Tuhti lähti yhteistyöhön TPS:n Juniorijääkiekon kanssa, koska tuhtilaiset haluavat olla mukana tukemassa nuorten liikuntatoimintaa ja yleistä hyvinvointia. Olemme myös vahvasti paikallinen, kuten myös Turun Palloseura. Nähtäväksi jää, mitä tuleman pitää.

Kun peruspiiperrys ei tuota tulosta, olisiko aika kokeilla tuhdisti taidokkaampaa markkinointiviestintää? Suunnittelutoimisto Tuhti on nuori ja nälkäinen täyden palvelun suunnittelu- ja mainostoimisto, jolle raja-aitojen raivaus on arkipäivää. Uskomme yksilöllisiin ideoihin sekä rohkeisiin ratkaisuihin.

Keskitymme tekemisessämme pääasiassa digitaalisten palveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja tuottamiseen. Pienenä toimistona pystymme vastaamaan kaikenlaisten ja -kokoisten asiakkaiden sekä projektien tarjoamiin haasteisiin ketterästi ja henkilökohtaisesti, niin asiakkaan kuin kohderyhmänkin tarpeet huomioiden. Notkea toimintatapamme onkin erityisvahvuutemme.

Jos yrityksessänne on ajankohtaista keskustella esim. kotisivuista, verkkokaupasta, digimainonnasta, hakukoneoptimoinnista, graafisesta suunnittelusta, messuosaston suunnittelusta, sisällöntuotannosta, strategia-/markkinointisuunnitelmasta, brändäyksestä, somesta, 360- ja VR360 -videotuotannosta – ota yhteyttä! Kaikki tämä toteutetaan yrityksenne tavoitteita kuunnelleen ja erittäin tuloshakuisesti.

Löydät meidät:

www.toimistotuhti.fi

www.facebook.com/toimistotuhti

- Suunnittelutoimisto Tuhtin palvelut ovat juuri tätä päivää ja olemme olleet juniorijääkiekossa niihin erittäin tyytyväisiä, kertoo TPS:n juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Roope Paltta.

Lisätietoa yhteistyöstä antaa TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Roope Paltta, p. 040 519 7688, roope.paltta(at)tps.fi


Seuran uusimmat