Kaikki TPS08 -joukkueet mitalipeleissä loppiaisen turnauksissa
Julkaistu: 09.01.2019 00.00

Kaikki TPS08 -joukkueet mitalipeleissä loppiaisen turnauksissa

TPS08 pelasi kahdessa turnauksessa kolmella joukkueella loppiaisaattona. Kaikki pääsivät mitalipeleihin.

Vaikka lopulta vain Juusot saavuttivat mitalin - hopeaa - kaikki ryhmät pärjäsivät loistavasti.

Alkukaudella epäonnisetkin Vilut pelasivat Hyvinkäällä neljä peliä - kaksi ensimmäistä päättyi selviin voittoihin, yhteenlasketulla maalierolla 16-1. Kolmas peli päättyi niukimpaan mahdolliseen tappioon, 1-0, sarjan voittajaa Pitäjänmäen Tarmoa vastaan. Pronssipelissä taisteltiin loppuun saakka jopa tyhjällä maalilla, mutta aivan ei tällä kertaa pomppinut. Loppuun asti hymy huulessa taistellen ja kaveria tsempaten saivat Vilut kuitenkin loistavaa kokemusta ja lisää itseluottamusta. Kopissa huutoäänestyksen perusteella jaettiin vielä makein suoritus -palkinto normaalien tsempparipalkintojen lisäksi.


Vilut jalat ylhäällä kopissa ennen pronssipeliä


Vilut meloen kotiin Hyvinkäältä?

Pärret päihitti alkusarjan peleissä Bluesin ja Ässät ja pelasi tasan Tapparan kanssa. Välieristä tie vei yhden maalin tappiolla pronssipeliin, joka ratkesi lopulta voittolaukauskilpailussa Tapparalle. Kaikkiaan Pärret pelasi siis viisi 25 minuutin suoran ajan matsia.


Pärret keskittyy


Ratkaisun hetkillä


Onnea, Pärret. Toivoo, Pärret.

Myös Juusot voitti sarjassaan Bluesin ja Ässät ja pelasi Tapparan kanssa tasan. Välierissä kaatui HIFK ja Juusot pääsivät finaaliin. Kulta jäi pienimmällä mahdollisella tappiolla, yhdellä ainoalla maalilla, saavuttamatta ja Tappara vei sarjan.


Helppo koppi.


Pää märkänä, jalometallia suussa tai kaulassa. Juusot hopealle.

Huomionarvoista on myös, että kaikkien juokkueiden maalierot olivat koko turnauksessa selvästi plussalla ja maalivahdit aivan tilastokärjessä. Tiukasti treenattu syyskausi ei ole mennyt hukkaan. Kaikilla tasoilla on edistytty.

Seuran uusimmat