Tytöt U14 / Easy Hockey INFO
Julkaistu: 22.06.2021 00.00

Tytöt U14 / Easy Hockey INFO

Tytöt Easy Hockey / U14 on tarkoitettu n. 9-14 -vuotiaille jäätoiminnasta luistelemisen, kisailun ja pelailun kautta kiinnostuneille. Ryhmässä opetellaan jääkiekon alkeita joten mukaan voi tulla helposti ensikertalaisena, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Varusteiksi riittää kypärä + kasvosuojus, luistimet ja maila. Muita varusteita on mahdollista kokeilla ja hankkia pikkuhiljaa jos pelaaminen alkaa kiinnostaa enemmän. Jo pelaavat tytöt voivat myös tulla mukaan ryhmän toimintaan. Tarvittaessa ryhmä jaetaan tasoryhmiin. Ryhmään ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua myös pelitoimintaan ilmoittautumalla alueen tyttöjen pelitälleihin ja jatkossa tavoitteena on muodostaa tyttöjen oma peliryhmä TPS tyttökiekkopolulle tai yhteistyössä alueen muiden tyttökiekkoryhmien kanssa.

TPS Tytöt Easy Hockey / U14 sisältää:

-3 x ilmainen tutustumiskerta + jääharjoitus kerran viikossa syys/kevätkaudella (tarkemmat ajat harjoituskalenterissa). Mukaan voi tulla myös kesken kauden.
-Mukana vierailemassa TPS naisten pelaajia.
-Vakuutus, lisenssi, seuran jäsenmaksu & kausikortti TPS Naisten otteluihin
-Yllätyslahja jokaiselle osallistujalle
-Mahdollisuus lainata omaan käyttöön harjoituspaita
-Kysy seuran tarjoamista varustepaketeista!

Ilmoittaudu Tytöt U14 / Easy Hockey -ryhmään tästä (syksy 2021)

Hinta 50 € syksy + 50 € kevät*

Mikäli haluat tulla ensin vain kokeilemaan, olethan yhteydessä sähköpostitse juniorit@tps-juniorit.net, niin saat meiltä lisäohjeita.

TERVETULOA!

*Hinta ja Jääleikkien sisältö saattaa vaihdella kausittain. Tarkista päivitetyt tiedot nettisivuilta.

Seuran uusimmat