15
SYY
12.20
Naiset, Naisten Liiga

Blues - TPS Naiset   

Tapiola 2, Espoo

Sarja-avauksen jälkeinen viikko on kulunut tiiviisti jäätreenien parissa. Olemme painottaneet kaksinkamppailua ja reagointia. Torstaina saimme jäälle myös vierailevan valmentajan, kun naisten maajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen piipahti Turussa.

Joukkueemme matkustaa toistamiseen Espooseen lauantai aamulla. Kyseessä on toinen kohtaamisemme tällä kaudella. Kauden alussa 29.8. pelattu harjoitusottelu Espoossa päättyi Bluesin voittoon 10-0. Ottelun alkuun Blues tuli lujaa, joka näkyi nopeasti myös tulostaululla. Tämä oli meille hyvä opetus siitä, että meidän tulee olla ensimmäisestä minuutista lähtien hereillä. Ottelusta positiivisena jäi mieleen taistelun täyteinen toinen erä, joka päättyi maaleitta 0-0.

Ensimmäisen ottelun tavoin tästä toisesta ottelusta on varmasti tulossa taistelun täyteinen. Bluesin kokenut joukkue tulee varmasti kovaa ja tähän kovuuteen meidän täytyy vastata. Kiekko tippuu Tapiolassa jäähän kello 12.20, joten olethan mukana joko paikan päällä tai Ruutu+ palvelun kautta. Jos et vielä ole tarttunut tilaisuuteen, ehdit vielä napata Ruutu+ käyttöösi koodilla NSMTPS18.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista