A Akatemian valmennusryhmä on valittu!
Julkaistu: 03.05.2018 00.00

A Akatemian valmennusryhmä on valittu!

Mestikseen lähtevän TPS:n A Akatemian valmennusryhmä on valittu. Päävalmentajaksi valittiin Niko Laitala. Valmennusryhmän täydentävät Kai Syväsalmi, Riku Suntio & Antti Rautiola. Joukkueenjohtajaksi tulee Pekka Elo.

Niko Laitala on ollut valmentaja TPS:n B-nuorissa jo kymmennen vuotta sitten. VG:ssä ja TuTo:ssa vietettyjen vuosien jälkeen hän palasi viime kaudeksi TPS:n B1-joukkueen valmennusryhmään.

Kai Syväsalmi pelasi komean uran Liigassa ja Mestiksessä, jonka jälkeen hän on valmentanut viimeiset kolme kautta TuTo:n C- ja B-nuorissa.

Riku Suntio omaa valmentajataustaa VG:stä useammalta kaudelta. Viime kaudella hän luotsasi TPS:n C2-ikäluokassa.

Maalivahtivalmennuksesta vastaa Antti Rautiola, joka toimii molempien TPS:n A-juniorijoukkueiden maalivahtien kanssa.

- Saimme Akatemiaan huippuvalmennuksen, jonka avulla tavoitteenamme on nostaa joukkue seuraavalle tasolle. Uskomme vahvasti, että nyt julkaistu valmennustiimi pystyy tähän haasteeseen vastaamaan. Tilanteesta täytyy antaa suuri kiitos etenkin Marko Vuorelle ja Ari Rautiaiselle sekä koko viime kauden joukkueelle, jotka mahdollistivat joukkueen nousun. Mestis-tason joukkueelle on selkeä tilaus, koska alueella ei ole muita vastaavia ryhmiä. Joukkueet nuorten Liigassa sekä Mestiksessä mahdollistavat entistä paremman kilpajoukkueiden yhteistyön sekä pelaajapolun, toteaa valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi.

Valmennus kasaa paraikaa joukkuetta ja toiminta alkaa maanantaina 7.5. klo 18.00 Impivaarassa pidettävällä palaverilla.

Seuran uusimmat