Sunnuntain GHD-jäällä paljon uusia pelaajia!
Julkaistu: 08.10.2018 00.00

Sunnuntain GHD-jäällä paljon uusia pelaajia!

Eilen sunnuntaina 8.10. vietettiin kansainvälistä Girls Hockey Day -päivää. Toistakymmentä innokasta tyttöä oli saapunut Impivaaran jäähalliin tutustumaan jääkiekkoon TPS:n naisten joukkueen pelaajien ohjauksessa. Naisten joukkueen kirkkain tähti, TPS:n tyttökiekkoa kehittävä, Susanna Tapani kuulosti tapahtuman jälkeen tyytyväiseltä:

”Tyttöjä oli tullut ihan kivasti paikalle kokeilemaan jääkiekkoa. Ikähaarukka oli suuri, kun nuorin tytöistä oli vasta 4-vuotias ja vanhimmat jo yläasteikäisiä. Kaikki tytöt olivat innokkaita ja jaksoivat hienosti tunnin jään. Jään aikana pelattiin vanhempien tyttöjen kanssa vauhdikasta jääkiekkoa ja nuorempien kanssa kisailtiin kiekonriiston ja maalintekoviestin merkeissä. Joukkueestamme oli saapunut monta ohjaajaa paikalle ja he pelasivat tyttöjen mukana osoittaen tärkeää esimerkkiä. Jään jälkeen tytöillä oli mahdollisuus nähdä sekä olympiapronssimitali että SM-kultamitali.”

Tytöt poistuivat hallilta innostuneina ja moni sanoikin haluavansa tulla myös seuraavalla kerralla uudelleen. Tyttöjen kommentteja tapahtumasta voi lukea täältä.

Seuraava GHD-tapahtuma järjestetään lauantaina 10.11.2018 klo 11.45-13.00. Tervetuloa!

Kuvat viime kauden 2017-2018 Suomenmestari Janette Jokikokon kanssa olivat tyttöjen keskuudessa haluttuja.

Jäällä nähtiin myös TPS:n naisten kauden 2017-2018 ehdoton pistekuningatar Maija Otamo.


Tauolla maistui mehu myös tapahtuman nuorimmille osallistujille.


Seuran uusimmat