TPS:n B-tytöistä kolme pelaajaa Leijonapentujen Pohjola-leirille!
Julkaistu: 21.01.2019 00.00

TPS:n B-tytöistä kolme pelaajaa Leijonapentujen Pohjola-leirille!

Pohjola-leiri järjestetään Kuortaneella 6.-9.2.2019 ja sen tarkoituksena on kartoittaa pelaajien valtakunnallinen taso kohti tyttömaajoukkueita. Valitut pelaajat ovat maalivahti Ella Virtanen (-03), puolustaja Sinna Varjonen (-05) sekä hyökkääjä Eerika Nurminen (-03). Leikkauksesta toipuva ja naisten liigassakin vakuuttavasti esiintynyt Pauliina Salonen (-05) olisi myös valittu leirille, mutta joulukuussa tapahtunut valitettava loukkaantuminen estää nyt hänen osallistumisen.

Kaikki valitut tytöt pelaavat ja harjoittelevat myös TPS:n poikajoukkueissa.

TPS:n B-tyttöjen joukkueesta on valittu myös muiden seurojen pelaajia leirille. Naantalin VG-62:n poikajoukkueessa pelaava Nella Berg (-05) sekä Forssan Palloseuran Aada Mäntyvaara pelaavat TPS:n B-tyttöjen joukkueessa ns. kaksoisedustuksella. Varasijalla on vielä Salon Kiekkohaissa pelaava Milla Granlund (-05)

Leijonapentujen Pohjola-leirille on valittu 2003-2005 syntyneiden pelaajien parhaimmisto. Leiriltä on mahdollisuus tulla valituksi maaliskuun jää- ja opiskeluviikolle. Kyseinen ryhmä pelaa huhtikuussa kansainvälisessä N16 European Cup- turnauksessa Tshekeissä.

Onnittelut ja tsemppiä valituille pelaajille!

Seuran uusimmat