TPS Juniorijääkiekon tehojäätoiminta!
Julkaistu: 22.10.2019 00.00

TPS Juniorijääkiekon tehojäätoiminta!

Viime kaudella suureen suosioon noussut luisteluklinikka sai myös tälle kaudella jatkoa. Viime viikolla päättyi klinikan ensimmäinen jakso, mutta seuraava jakso alkaa heti ensi viikon maanantaina eli 28.10. Tällä hetkellä vanhempien ryhmä on täynnä, mutta nuorempien ryhmässä on vielä tilaa.

Vastuuvalmentajana luisteluklinikassa toimii seuran fysiikkakoordinaattori ja luisteluvalmentaja Lauri Paalasmaa. Apunaan hänellä on Saku Koivu, Timo Hirvonen sekä Pasi Palonen. Lisäksi tälle kaudelle uutena valmentajana ryhmään saatiin mukaan fysiikkavalmentaja Maria Valtanen.

Keskiviikkoisin seura järjestää tehojään F -juniori-ikäisille pelaajille. Tehojään tavoitteena on pyrkiä kehittämään erityisesti pelaajien luistelu- sekä pelitaitoa. Tehojäiden valmennuksesta vastaavat luisteluvalmentaja Miia Kokko sekä Susanna Tapani. Lisäksi jäällä nähdään myös muita TPS:n valmentajia.

Tehojäiden toinen jakso käynnistyy keskiviikkona 6.11. Ryhmään mahtuu vielä mukaan ja myös muiden seurojen pelaajat ovat tervetulleita.

Taitoklinikka on vuorossa aina perjantai-iltapäivisin ja se on tarkoitettu vuosina 2007-2009 -syntyneille pelaajille. Klinikan tarkoituksena on pyrkiä kehittämään pelaajien yksilötaitoa. Taitoklinikan valmennuksesta vastaavat TPS:n ammattivalmentajat. Päävalmentajana toimii Pasi Palonen ja hänen apunaan ovat taitovalmentajat Matias Barck sekä Teemu Kettunen.

Taitoklinikan seuraava jakso alkaa perjantaina 1.11. ja ryhmässä on vielä kaksi paikkaa vapaana.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä!

Luisteluklinikka: https://www.tps-juniorit.net/uutiset/32092/luisteluklinikka-ma

Tehojää: https://www.tps-juniorit.net/uutiset/38054/tehojaa-ke

Taitoklinikka: https://www.tps-juniorit.net/uutiset/25111/taitoklinikka-pe

Seuran uusimmat