Pohjola-leirin pelaajavalinnat julki!
30.1.2020 16:19 Uutiset / Pääsivusto

Yhteensä kymmenen TPS-pelaajaa tuli valituksi.

Pohjola-leirin pelaajavalinnat tulivat julki!

Vuonna 2005 -syntyneiden poikapelaajien pelaajavalinnat legendaariselle Pohjola-leirille on nyt julkaistu. Leiri kokoaa helmikuun lopussa Vierumäelle yhteensä 102 tämän hetken parasta pelaajaa kamppailemaan ensimmäisistä maajoukkuevalinnoista. Kaikkiaan kymmenen TPS-pelaajaa tuli valituksi leirille. Enemmän pelureita mukaan sai vain Oulun Kärpät.

"Määrä on hieno, mutta odotimme saavamme vieläkin useamman pojan mukaan leirille. Ikäluokassa on ollut pelaajapolun alusta asti poikkeuksellisen hyvä tilanne koko Turun seudulla. Nyt valittujen pelaajien lisäksi rannalle jäi todella monta potentiaalista peluria, joista kuullaan vielä tulevaisuudessa", toteaa pelaajavalinnat nähnyt TPS:n juniorivalmennuspäällikkö Sami Aaltonen.

Nyt valituista pojista Patrik Sirkelä ja Onni Ruohomaa siirtyivät Palloseuraan Salon Kiekkohaista vasta vuodenvaihteessa. Vili Paloluoma, Matias Koivisto ja Joel Tuomola taasen ovat RNK:n kasvatteja, vaikka ovatkin ehtineet edustaa TPS:ä jo tovin.

Muut leirille valitut pelaajat ovat Noa Vali, Mico Laaksonen, Roni Piilinen, Miro Saralahti ja Santeri Elo.

TPS onnittelee kaikkia valittuja sekä heidän läheisiään!

Lista kaikista leirille valituista pelaajista löytyy osoitteesta: http://www.leijonat.fi/index.php/maajoukkueet/pohjola-leiri/pohjola-leiri-2020/item/36835-tassa-kaikki-pohjola-leirille-kutsutut-pelaajat-yhteensa-102-pelaajaa-vuonna-2005-syntyneiden-ikaluokasta   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat