TPS:n U17, U15, U14 & U13 -ikäluokkien valmentajat kaudella 2020-2021!
Julkaistu: 03.04.2020 00.00

TPS:n U17, U15, U14 & U13 -ikäluokkien valmentajat kaudella 2020-2021!

TPS Juniorijääkiekon valmentajapaletista julkaistaan nyt U17-joukkueen sekä C2-D2-ikäluokkien valmentajat.

– Vaikka yleismaailmallinen tilanne on poikkeuksellinen, niin teemme koko ajan taustalla töitä, jotta kaikki on valmista, kun pelaajat pääsevät taas harjoittelemaan normaalisti. Iso osa tätä kokonaisuutta on valmennustiimien kasaaminen, kertoo TPS:n juniorivalmennuspäällikkö Sami Aaltonen.

– Nyt julkaistavissa valmennustiimeissä on mukana myös uuden U17-joukkueen valmennus. Joukkue tulee koostumaan 2004–2005-syntyneistä pelaajista, ja rakentuu kuluneen kauden C2 Team -joukkueen pohjalta. Uuden sarjan lisäksi saamme uutta verta myös valmennukseen, kun Niklas Lillberg tulee joukkueen päävalmentajaksi. Robert Wetterstein ja Petri Virtanen täydentävät valmennustroikan, Aaltonen lisää.

C2-vaiheeseen tulevat 2006-syntyneet juniorit jatkavat taivalta neljän joukkueen voimin. Niko Laitala, Arttu Lehtiö, Anssi Silfver, Mika Karapuu ja Pekka Laine vastaavat AAA-tason joukkueista. Tero Lehtinen ja Thomas Fonselius luotsaavat AA-joukkuetta. Kari Haavisto ottaa vastuun A-tason joukkueesta.

D1-junioreiden AAA-joukkueiden valmennuksen muodostavat Saku Jokinen, Alex Lahtinen, Tero Tuittu, Timo Piipponen ja Olli Salonen. AA-tason joukkueita luotsaavat Juha Virta ja Kimmo Heinonen apunaan Petri Aaltonen, Jussi Pelkonen ja Jani Malminen.

D2-junioreiden valmennus koostuu seuraavista valmentajista: Tomi Kallio, Elias Kaskinen, Jarno Vuorisalo, Mikko Niemelä, Tommi Lakanmaa, Matti Vilska, Lauri Hussi, Teemu Ruohonen, Pasi Hemling, Antti Nevalainen ja Eero Ahti.

– Näiden valmennustiimien kanssa on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa pelikautta. Valmentajat luovat yhdessä seuran ammattivalmentajien Pasi Palosen ja Teemu Kettusen kanssa entistä parempaa toimintaympäristöä seuramme pelaajille, Aaltonen toteaa.

Lisätiedot: Sami Aaltonen, sami.aaltonen@tps.fi


Seuran uusimmat