Maksutonta koulutusta tarjolla kaikille seuran valmentajille sekä ohjaajille!
Julkaistu: 06.08.2020 00.00

Maksutonta koulutusta tarjolla kaikille seuran valmentajille sekä ohjaajille!

Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen seminaariin, jossa kuulet lasten liikunnan laatutekijöistä ja seuratoiminnan kehittämisestä. Seminaari on osa Turun kaupungin liikuntapalveluiden Lupaus innosta -hanketta, jossa myös TPS Juniorijääkiekko ry on mukana.

Turun kaupungin liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä Olympiakomitean, Turun Seudun Urheiluakatemian, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) sekä Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan kanssa lasten ja nuorten liikunnan laatutekijät -seminaarin 20.8. (varapäivä 16.9.). Seminaari järjestetään Turun linnan tiloissa (Bryggman-sali ja Eteläinen sali). Seminaaripäivä koostuu iltapäiväosiosta klo 13-16 ja iltaosiosta klo 17-20.

Seminaari on osallistujalle maksuton ja väliajalla tarjotaan välipala. Seminaari on osa Turun kaupungin liikuntapalveluiden Lupaus innosta -hanketta, jossa on käynnissä kolmas ja viimeinen hankekausi. Liikuntapalvelut on saanut hankkeeseen aluehallintovirastolta veikkausvoittovaroista myönnettävää valtionavustusta.

Laatutekijät -seminaariin pääset ilmoittautumaan täältä!

Iltapäiväosion (klo 13-16) iso teema on seuran valmennuslinjauksen laatiminen ja kehittäminen sekä urheiluakatemian ja seuran välinen yhteistyö. Tavoitteena on tukea seurojen ja valmennuksen vastuuhenkilöitä seuran laadukkaan valmennuslinjan syntymiseen ja avata kehittämistä varten räätälöityä työkalua tarkemmin. Kuulemme paikallisten seuracase-esimerkkien kautta, miten seurat ovat laatineet ja kehittäneet valmennuslinjauksiaan ja sisällyttäneet lasten ja nuorten liikunnan laatutekijöitä osaksi linjauksia ja seuravalmennusta.

Iltatilaisuudessa (klo 17-20) perehdytään kansallisesti määriteltyihin ja tutkittuihin lasten liikunnan laatutekijöihin (ilo & innostus, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja liikunnallinen elämäntapa) asiantuntija-alustusten kautta. Osallistujat pääsevät alustusten jälkeen pohtimaan ja työstämään laatutekijöiden sisällyttämistä osaksi oman seuran valmennus- ja ohjaustoiminnan kehittämistä.

Lisätietoja seminaarista löydät täältä!

Kenelle seminaari on suunnattu?

Seminaari on suunnattu lasten ja nuorten liikunnassa ja urheilussa mukana oleville aktiivitoimijoille. Erityisesti paikalle toivotaan tulevan eri urheiluseurojen valmentajia ja ohjaajia, lasten ja nuorten parissa työskenteleviä kuntien työntekijöitä, koululiikunnasta vastaavia ja koulun kerhotoiminnassa aktiivisesti mukana olevia henkilöitä sekä lasten ja nuorten huoltajia.



Seuran uusimmat