Voimassa olevat rajoitukset jatkuvat 7.3. saakka
19.2.2021 22:01 Uutiset / Pääsivusto

Koronarajoitukset jatkuvat 7.3. saakka.

Lasten ja nuorten harrastetoiminta saa edelleen jatkua, kunhan tosiasiallisesti huomioidaan turvavälien ja muiden koronavarotoimien toteutuminen (kts. liite). Alle 12-vuotiailla oman ryhmän/joukkueen kesken myös lähikontaktia sisältävät harjoitteet ovat sallittuja, sen sijaan esim. pelaaminen muita joukkueita vastaan ei ole vieläkään sallittua. Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta pysyy yhä keskeytettynä. Harjoittelu 12–20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia.

Kaikki aikuisten sisätiloissa tapahtuva ryhmäharrastustoiminta pysyy vielä keskeytettynä. Ulkoliikuntapaikat pidetään auki omaehtoista liikkumista varten.

Lähde (Turun kaupungin tiedote)

Ohjeet Turun kaupungin liikuntapaikkojen käyttäjille.

Kilpailukauden pidentäminen toukokuulle:

Alla Suomen Jääkiekkoliiton uutinen:

”Jääkiekkoliiton kilpailuvaliokunta on päättänyt seuraavista reunaehdoista kauden jatkamiseen. Kautta tullaan pääasiassa tarvittaessa jatkamaan toukokuun puoliväliin niillä alueilla, joissa pelaaminen on edelleen keskeytettynä.

Kilpailuvaliokunta tiedostaa, että seuroissa herää kysymyksiä mm. jäävuorojen suhteen. Olympiakomitean johdolla lajiliitot tulevat vetoamaan kaupunkeihin ja kuntiin sisäliikuntapaikkojen, ml. jäähallit, aukiolon pidentämiseksi pitkälle toukokuuhun. Täten seurojen ei vielä kannata reagoida mahdollisiin otteluihin toukokuulla, asiat varmasti ajan kuluessa selviävät. Ja joka tapauksessa mahdolliset yksittäiset haasteet selviävät tavalla tai toisella aikanaan.

U16 SM- ja U18 SM-sarjojen kautta pidennetään siten, että tarvittaessa viimeinen loppuottelu pelataan 9. toukokuuta. Käynnissä oleva SM-sarja ja alempi jatkosarja venyvät tarvittaessa huhtikuun lopulle saakka.

U20 SM-jatkosarjaa ei pidennetä aiemmin ilmoitetusta. SM-karsintasarjan kohtalosta päätetään maaliskuussa.

Muut sarjat niillä alueilla, joilla pelit ovat keskeytettynä, jatkuvat tarvittaessa 16.5. saakka.

Lähde (Suomen Jääkiekkoliiton tiedote)


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat