Koronarajoituksia kevennetään Varsinais-Suomessa!
Julkaistu: 28.01.2022 00.00

Koronarajoituksia kevennetään Varsinais-Suomessa!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ei 29.1.2022 alkaen anna uutta asiakas-, osallistuja- ja odotustilojen väliaikaista sulkemista koskevaa päätöstä. Nyt annettu päätös koskee yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sisätiloissa. Niihin voi jatkossa osallistua korkeintaan viisikymmentä (50) prosenttia suurimmasta osallistujamäärästä, joka tilaan on sallittua ottaa.

Aluehallintoviraston uusi päätös vapauttaa kaikki aiemmin (14.1.2022) suljetuiksi määrätyt liikunta-, urheilu-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettävät tilat. Ne voidaan jatkossa pitää auki yleisölle, asiakkaille ja muille osallistujille, kun samalla taataan näiden tilojen terveysturvallinen käyttö.

TPS Juniorijääkiekon osalta tämä tarkoittaa sitä, että yleisö on huomisesta alkaen tervetullut seuraamaan lasten ja nuorten harjoituksia sekä pelejä. Sallittu yleisömäärä Impivaaran ja Varissuon jäähalleissa on 100 henkilöä per kaukalo.

Lisäksi myös tauolla olleet ryhmät (U20 Ak, Naiset Ak, Parajääkiekko, Äijälätkä, Ladylätkä sekä Lapsi-aikuinen -luistelu) saavat kaikki jatkaa toimintaa.

Päätös on voimassa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa 29.1.-15.2.2022.

Joukkueiden ja ikäluokkien tapahtumissa tulee edelleen noudattaa riittäviä turvavälejä sekä kaikkia hygieniaohjeita (riittävä käsihygienia sekä kasvomaskit jne).