TPS Juniorijääkiekko ryJulkaistu: 08.04.2020 00.00

Pelaaminen TPS-joukkueissa

TPS Juniorijääkiekko ry on jo vuosikymmenten ajan liikuttanut lapsia ja nuoria. Vuosittain noin 900 tyttöä ja poikaa harrastaa jääkiekkoa TPS:ssä. Tästä joukosta olemme kasvattaneet jääkiekkoilijoita SM-liigaan ja NHL:ään. SM-joukkueemme ovat menestyneet hyvin valtakunnallisissa sarjoissa ja useat pelaajat ovat edustaneet seuraa ikäluokka-maajoukkueissa. Kaudella 2020-2021 TPS:ssa pelasi 32 joukkuetta.

Tavoitteenamme on TPS perhe, jonka missio on edistää yksilön kokonaisvaltaista kehittymistä laadukkaalla harrastus- ja kilpailutoiminnalla. Arvopohjana on vastuullisuus, avoimuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, turvallisuus ja terveellisyys.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kalle Lahti:
puh. 040 7623501, kalle.lahti@tps.fi

Pelaajasiirrot

Pelaajan vaihtaessa seuraa tulee aina tehdä siirtotodistus. Edustusoikeus siirtyy uuteen seuraan ainoastaan jääkiekkoliiton hyväksymällä lomakkeella. Vapaa siirtoaika on 1.5. - 30.6. Pelaaja voi 1.7. jälkeen vaihtaa seuraa ainoastaan seurojen suostumuksella. Lisätietoja siirroista Suomen Jääkiekkoliiton sivuilta.

TPS Juniorijääkiekkoon tulevat pelaajat

Pelaaja pyytää siirtotodistuksen vanhasta seurasta, jonka edustaja tekee pelaajasiirron SJL:n seurapalvelusivuilla. Tämä edellyttää, että kaikki seuravelvoitteet vanhaan seuraan on hoidettu.

Siirtotodistus lähetetään vanhan seuran toimesta sähköisesti TPS:n toimistolle. Siirtyvä pelaaja maksaa voimassa olevan SJL:n pelaajasiirtojen kirjaamismaksun (30,00 eur / 50,00 eur / 100,00 eur) alla olevan linkin kautta. Pelaajasiirto on voimassa vasta, kun kirjaamismaksu on maksettu ja SJL on siirron hyväksynyt.TPS Juniorijääkiekosta lähtevät pelaajat

Pelaajan, joka haluaa siirtotodistuksen seurastamme, tulee olla hoitanut kaikki velvoitteet seuraa/joukkuetta kohtaan. Siirtotodistus pyydetään täyttämällä nettisivuillamme olevaa lomaketta (linkki alla). Siirtotodistusta pyydettäessä on varauduttava viikon toimitusaikaan.

Siirtotodistus (TPS:stä lähtevät pelaajat)