TPS Juniorijääkiekko on nyt Tähtiseura!
Julkaistu: 27.11.2022 00.00

TPS Juniorijääkiekko on nyt Tähtiseura!

Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa!

TPS Juniorijääkiekko ry on saanut Tähtiseura-tunnuksen lasten ja nuorten toiminnasta.

Tähtimerkki on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee ja kehittää suomalaisten urheilun keskeistä vahvuutta ja selkärankaa: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saa seura, joka on moderni, ketterä ja inhimillinen. Tähtimerkki on lupaus laadusta sekä sitoutumisesta jatkuvaan kehitystyöhön. Tähtiseura vastaa erilaisten liikkujien ja urheilijoiden tarpeisiin ja kehittyy heidän mukanaan.

Tähtiseuramerkin TPS Juniorijääkiekolle ojensivat Suomen Jääkiekkoliiton Länsirannikon aluepäällikkö Jouni Myllymaa sekä liikunnan aluejärjestö LiikU:n seuratoiminnan kehittämispäällikkö Marko Mäenpää. Merkkiä olivat vastaanottamassa TPS Juniorijääkiekon puheenjohtaja Janne Uotila, toiminnanjohtaja Kalle Lahti sekä toimistopäällikkö Katri Hoffmann.

- Kiitokset tästä kuuluu kaikille seuran toimihenkilöille, harrastajille sekä heidän perheille. Tämä on yksi merkki siitä, että seurassa on moni asia tällä hetkellä erittäin hyvällä mallilla. Myös kehitettävää riittää ja tämän prosessin myötä myös TPS Juniorijääkiekko on luonut oman tavoitepolun seuraavaksi kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Se muistuttaa meitä päivittäin siitä, mihin suuntaan toimintaa halutaan viedä. Esimerkiksi olosuhteiden kehittäminen on tässä tavoiteasetannassa erittäin merkittävässä asemassa, seuran toiminnanjohtaja Kalle Lahti kertoo.

Tähtiseuramerkki myönnetään seuralle, joka täyttää seuraavat kriteerit:
1. Johtaminen ja hallinto (johtaminen, hallinto, viestintä ja markkinointi)
2. Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)
3. Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)
4. Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)

Lisätietoa asiasta Suomen Olympiakomitean sivuilta.