Pyry Puntala-Memorial Game 02.09.2017 klo 15.20 Impivaaran jäähallissa
Julkaistu: 01.09.2017 00.00

Pyry Puntala-Memorial Game 02.09.2017 klo 15.20 Impivaaran jäähallissa

Kesäkuussa traagisesti liikenneonnettomuudessa menehtynyt TPS-juniori Pyry Puntala on vahvasti läsnä seurayhteisön mielessä ja alkavassa kaudessa. TPS Juniorijääkiekko ja C-junioreiden pelaajat kunnioittavat entisen joukkuetoverinsa muistoa ikäluokan SM-karsinnan avausottelussa tulevana lauantaina 2.9. alkaen klo 15.20.

Pyryn joukkue, TPS:n C1-juniorit, ja saman ikäluokan TPS:n akatemiajoukkue kohtaavat sarja-avauksessa. TPS Juniorit haluavat rakentaa ottelusta Pyryn muistotapahtuman. Impivaaran jäähalliin halutaan luoda liigaottelua muistuttava tapahtuma videotauluineen ja oheisohjelmineen. Samassa yhteydessä edesmenneen joukkuetoverin pelinumero nostetaan Impivaaran jäähallin kattoon. TPS:n C-nuoret kantavat Pyryn pelinumeroa kuusi ja nimikirjaimia PP peliasunsa olkapäässä koko alkavan pelikauden.

”Tarkoitus on tehdä arvokas tapahtuma niille, joita Pyryn poismeno eniten kosketti. Kaikki tehdään Pyryn perheen ehdoilla ja toiveita kunnioittaen. Heillekin tämä on tärkeä asia, mutta samaan aikaan ymmärrettävästi äärimmäisen kova paikka,” TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Roope Paltta muistuttaa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa
Roope Paltta (+358 40 5197688 tai roope.paltta@tps.fi)

TPS Juniorijääkiekko ry:n Toiminnanjohtaja


Seuran uusimmat