Finhockey.fi uudistui
12.9.2017 9:40 Uutiset / E06 Sepot

Finhockey.fi –verkkosivut siirtyivät uudelle alustalle ja samalla moni asia sivustolla muuttui. Lisää tietoa uusista sivuista löydät alta ja osoitteesta: www.finhockey.fi

Samalla kannattaa käydä tutustumassa myös mm. Leijonien uusiin ja hienoihin seura- ja pelaajakortteihin: www.leijonat.fi

Uusi Finhockey pähkinänkuoressa

1) Sisältö kohderyhmittäin

Sivuston päävalikkorivi paljastaa uudistuksen ytimen: Pelaajalle – Vanhemmalle – Valmentajalle – Joukkueelle – Seuralle – Tuomarille – Yritykselle. Sisältö on järjestetty sivuston käyttäjäryhmien mukaan.

2) Materiaalipankki

Todennäköisesti sivu-uudistuksen tärkein uusi osio. Kaikki pysyvät aineistot ja liitetiedostot jaetaan jatkossa materiaalipankin kautta. Tarjolla ovat aina uusimmat ja ajan tasalla olevat tiedostot. Vanhaa Finhockey-sivustoa kritisoitiin siitä, että vanhojen uutisten hännistä löytyi latauslinkkejä vanhentuneisiin aineistoihin, nyt mitään sellaista tietoa jonka pitää löytyä myös myöhemmin ei tarvitse etsiä vanhoista uutisista.

3) Mobiilioptimoitu

Uusi Finhockey-sivusto on rakennettu mobiilioptimoidulle alustalle ja aivan kohta sivu toimii hyvin myös puhelimella ja tabletilla.

4) Selkeä, kevyt ja nopea

Sivuston rakenne on pyritty pitämään mahdollisimman selkeänä ja kevyenä. Tavoitteena on jakaa tietoa mahdollisimman tehokkaasti. Kuvia käytetään harkiten, jotta sivusto latautuu käyttäjälle mahdollisimman nopeasti.

5) Aiempaa vahvempi Alueet-osio

Jääkiekkoliiton alueorganisaatioiden viestintätarpeita on päivitetty sivu-uudistuksen myötä työryhmissä. Aluesivujen rakenne on päivitetty vastaamaan tämän hetken tarpeita. Jokaisen alueen sivujen otsikkorakenne on sama. Alueiden sivujen sisällöstä vastaavat sivuston avaamisen jälkeen alueorganisaatioiden henkilöt.

6) Monipuolisempi etusivu

Uuden Finhockeyn etusivu on paremmin muokattavissa vastaamaan kiekkokauden eri vaiheiden tarpeita. Kun tärkeää kerrottavaa tulee, pystymme nostamaan aiheita aiempaa tehokkaammin esille.

7) Myös some esillä

Jatkossa Jääkiekkoliiton järjestötoiminnan viestit liikkuvat myös Twitterissä ja Facebookissa. Käynnistimme @FinhockeyOffice -tilin Twitterissä elokuun alussa, Facebookissa toiminta aktivoituu vuoden 2018 alussa. Twitter-päivitykset näkyvät jo nyt uuden Finhockeyn etusivulla. Kannustamme kaikkia seuratoimijoita ”tykkäämään” @FinhockeyOffice -tilistä ja seuraamaan viestintää!

8) Sivukartta

Tämä on pakko nostaa mukaan listalle. Jos et löydä hakemaasi sisältöä, klikkaa Info-otsikon alla Sivukartta-linkkiä. Myös etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvä Etsi-laatikko auttaa hakemaan sisältöjä hakusanoilla.

9) Kätevästi muille sivustoille

Sivustoa suunniteltaessa on huomioitu myös ns. poikittaissiirtyminen Jääkiekkoliiton isojen sivustojen kesken. Uuden Finhockeyn yläreunasta löytyvät linkit, joilla pääset helposti Tulospalveluun, Palvelusivustolle sekä Leijonat.fi:hin. Ja päinvastoin.

10) Palautetta otetaan vastaan

Sivusto taipuu ylläpitäjiensä käsissä aiempaa paremmin. Muutokset ovat helpommin toteutettavissa. Parannusehdotuksia otetaan mielihyvin vastaan ja sivustoa kehitetään jatkuvasti: finhockey@leijonat.fi


   
Lisää uutisia
E06 Sepot
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat