TPS Juniorijääkiekko ry:n hallitukseen uusia jäseniä
Julkaistu: 30.08.2022 00.00

TPS Juniorijääkiekko ry:n hallitukseen uusia jäseniä

TPS Juniorijääkiekko ry:n virallinen sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin maanantaina 29.8. Gatorade Centerin luentosalissa. Tilaisuudessa käsiteltiin koko yhdistyksen edellisen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajan antama tilintarkastuskertomus. Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin kuluvan toimintakauden toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Vuosikokouksessa hyväksyttiin myös seuraavan kauden jäsenmaksu, mikä kaudella 2023-2024 on 40 euroa.

Vuosikokouksessa päätettiin myös lisätä kahdella henkilöllä hallituksen jäsenten määrää. Yhdistyksen säännöt määräävät, että hallituksen kokoonpano on puheenjohtajan lisäksi 5-7 hallituksen jäsentä. Syntyneen päätöksen myötä yhdistyksen hallituksessa on jatkossa puheenjohtajan lisäksi seitsemän jäsentä. Erovuorossa olleet Kai Koskinen ja Jukka Smolander tulivat uudelleen valituiksi hallitukseen. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin uusina jäseniä Heidi Vanne sekä Sami Aaltonen.

- TPS Juniorijääkiekon tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille turvallinen ympäristö, jossa kasvaa ihmisenä ja kehittyä jääkiekkoilijana. On hienoa jatkaa työtä lasten ja nuorten hyväksi yhdessä seuran osaavan henkilöstön sekä lukuisten vapaaehtoisten kanssa. Erityisen nyt alkavasta kaudesta tekee seuran 100 -vuotisjuhlavuosi. TPS on merkittävä osa turkulaisuutta ja koko alueen kulttuuria ja näin haluamme sen olevan jatkossakin, seuran puheenjohtaja Janne Uotila toteaa.

Hallitukseen valituista uusista henkilöistä on puheenjohtaja Uotila todella mielissään.

- Puheenjohtajana olen todella tyytyväinen hallituksen uusien jäsenten mukaantulosta. Sami tuo mukanaan hallitukseen vahvan laji- ja seuraosaamisen sekä erinomaisen verkoston myös Suomen Jääkiekkoliiton suuntaan. Heidi puolestaan tuo hallitukseen kaivattua juridista osaamista sekä naisnäkökulmaa. Tällä porukalla on hienoa lähteä auttamaan TPS Juniorijääkiekon toimihenkilöiden arjen työtä lasten ja nuorten hyväksi. Hallituksen tärkeimpänä tehtävänä on olosuhteiden parantamisen eteen tehtävät hankkeet sekä lyhyellä, että pitkällä tähtäimellä, Uotila lopuksi päättää.

TPS Juniorijääkiekko ry:n hallitus. Kuvassa vasemmalta: Juha Salonen, Mikko Kakko, Janne Uotila, Heidi Vanne, Sami Aaltonen sekä Jukka Smolander. Kuvasta puuttuvat Kai Koskinen ja Miikka Salminen.