Tervetuloa mukaan!


TPS on kansainvälisesti tunnettu seura, joka on saattanut maailmalle vuosien saatossa useita huippupelaajia. Olemme samalla toimineet kasvualustana aina tuhansille ja tuhansille Varsinais-Suomalaisille junioreille sekä heidän perheilleen. TPS on saanut ollut osana vaikuttamassa useamman nuoren ja tämän perheen elämään. Tällä hetkellä seurassamme on noin 850 pelaajaa, jonka lisäksi vapaaehtoisia toimihenkilöitä on yli 230 henkilöä. Jäsenmäärä on siis kaikkinensa päälle tuhat!

Seuramme päätavoitteita ovat tällä hetkellä jääkiekon harrastajamäärien kasvattaminen sekä toiminnan laadun jatkuva kehittäminen. Nämä molemmat ovat perusedellytyksiä junioritoiminnalle sekä seuran elinvoimaisuudelle.

Seurallamme on tällä hetkellä yhteensä viisi yhteistyö- eli Sateenvarjoseuraa. Yhteistyö näiden seurojen kanssa tiivistyy kaiken aikaa. Tahtotilamme on auttaa pienempiä seuroja ympäri Varsinais-Suomea kehittämään omaa toimintaansa ja siten saamaan myös lisää jääkiekon harrastajia, niin poikia kuin tyttöjä, pienemmille paikkakunnille.

Panostamme tällä hetkellä seurassamme suuresti kilpapolun ohella myös harrastepuoleen. Meidän mielestä jääkiekkoa tulee olla mahdollisuus harrastaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Tähän meiltä löytyy vaihtoehto Easy Hockey:n eli Kiekkokerhon muodossa, sillä tahtomme on madaltaa aloituskynnystä tarjoamalla kevyempiä vaihtoehtoja erilaisille harrastajille. Seurallamme on myös varustepaketteja, joita voimme lainata kaikille lajista kiinnostuneille kokeilijoille.

Ilman yhteistyökumppaneita moni asia seurassamme jäisi toteutumatta, joten suuri kiitos kuuluu heille! Heidän avullaan pystymme jatkossakin tarjoamaan lapsille sekä nuorille laadukasta toimintaa. Mikäli yhteistyö kanssamme vähänkin kiinnostaa, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

Onnea ja menestystä kaikille alkaneeseen kiekkokauteen!

Kalle Lahti

Toiminnanjohtaja

Puh. 040 762 3501