TPS:n Tyttöjen Jääleikit -ryhmä on tarkoitettu n. 4-8 vuotiaille jäätoiminnasta luistelemisen ja leikin kautta kiinnostuneille. Jääleikit -ryhmä ei ole vielä varsinaista jääkiekkoa - ryhmässä luistellaan ja leikitään sekä ohjataan lasta leikinomaisiin peleihin. Mukaan voi tulla helposti ensikertalaisena, aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita. Toki olisi hyvä, jos lapsi pysyisi itse pystyssä luistimilla. Varusteiksi riittävät kypärä sekä luistimet (oma maila ei ole pakollinen). Myös muut varusteet ovat sallittuja ja ne lisäävät lapsen turvallisuutta.

TPS Tyttöjen Jääleikit sisältää:

- Ilmaiset tutustumiskerrat + jääharjoitus kerran viikossa
- Mukana vierailemassa ja leikkimässä TPS:n Naisten Liigajoukkueen pelaajia.
- Jääharjoitukset, vakuutuksen, lisenssin, seuran jäsenmaksun & TPS:n seurakortin, mikä oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn TPS:n jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn kotiotteluihin (pl. CHL ja playoff -ottelut).
- Yllätyslahja jokaiselle osallistujalle + keräilytarrat/-leimat jokaisen harjoituksen jälkeen.

Ilmoittaudu Tyttöjen Jääleikit -ryhmään tästä

Hinta: 100€ (koko kausi) tai 55€ (puoli kautta)

Syyskauden ajanjakso: ti 29.8.2023 - ti 19.12.2023
Kevätkauden ajanjakso: ti 2.1.2024 - ti 26.3.2024

Harjoituspaikka- ja aika: tiistaisin klo. 18.00-19.00 Kupittaan jäähalli (harjoitushalli)

Varusteet: Pakolliset varusteet ovat luistimet, kypärä, ja kaulasuoja. Häkkikypärää suositellaan. Omaa mailaa ja muita jääkiekkovarusteita saa käyttää.

Voit ilmoittautua kokeilemaan tai kysyä lisätietoja seuran Harrastevastaavalta Jokke Jokiselta! Puh. 0400 892 678 ja sähköposti: jokke.jokinen@tps.fi

TERVETULOA!