TPS:n Kiekkokerho tarjoaa 8-18-vuotiaille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa kerran tai kahdesti viikossa. Kerho sopii mainiosti useamman lajin harrastajille tai lapsille ja nuorille, joilla ei ole mahdollisuutta/halua osallistua varsinaiseen joukkuetoimintaan. Ikärajaus on ohjeellinen.

Pelaajilla on mahdollisuus osallistua matalan kynnyksen pelitoimintaan. Mahdolliset pelitapahtumat veloitetaan erikseen, eikä niihin ole osallistumispakkoa.

Pakolliset varusteet:

* Luistimet
* Maila
* Kypärä + kokokasvosuojus
* Kaulasuoja

Muut jääkiekkovarusteet ovat vapaaehtoisia, mutta lisäävät pelaajan turvallisuutta. Seuralla on tarjota pelaajille lainavarusteita. Voit kysellä niistä erikseen sähköpostilla osoitteesta: jokke.jokinen@tps.fi

Paikka: Impivaaran jäähalli, Kupittaan jäähalli
Syyskauden ajanjakso: su 27.8.2023 - su 17.12.2023
Kevätkauden ajanjakso: su 7.1.2024 - su 31.3.2024

Ryhmä A (2005-2009-syntyneet):

Ryhmä B (2010-2015-syntyneet):

Yhteisvuoro Ryhmät A ja B:

Lisätiedot: Voit ilmoittautua kokeilemaan tai kysyä lisätietoja seuran harrastevastaava Jokke Jokiselta (p.0400 892 678 ja s-posti: jokke.jokinen@tps.fi)

Hinta: 125€ (syys- ja kevätkausi) tai 70€ (vain syyskausi). Hinta sisältää jäävuorot, vakuutuksen, seuran jäsenmaksun (35€) ja sähköisen TPS Seurakortin, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn TPS:n otteluihin (ei play offs, eikä kansainvälisiin CHL-otteluihin).

HUOM! 13-16-vuotiaat voivat osallistua Kiekkokerhoon maksutta Turun kaupungin tarjoaman MIHI-toiminnan kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava MIHI-jäsennumeronsa. Ilmoittautumislinkin löydät TÄSTÄ. Lisätietoa MIHI-palvelusta saat osoitteesta www.mihi.fi.

Kiekkokerhon ilmoittautumislinkki: