UNELMANA JÄÄKIEKKO – TPS:N LUISTELUKOULUISSA HARRASTAMINEN ON EDULLISTA JA INNOSTAVAA!

TPS:n kiekkokouluihin otetaan mukaan kaikki jääurheilusta kiinnostuneet tytöt ja pojat! Jäällä panostetaan innostamiseen ja lajitaitojen kehittymiseen erilaisten leikkien sekä pelien avulla. Tarjolla on erilaisia ryhmiä jokaisen oman halun ja tarpeen mukaan.

Ryhmät ovat:

  • Lapsi-Aikuinen –luistelu, jossa lapsi on jäällä yhdessä vanhempansa kanssa.
  • Jäkiseskari U6, joka on lähtökohtaisesti suunnattu 2018 -syntyneille ja sitä nuoremmille luistelutaitoisille lapsille.
  • Juuso Wahlsten -luistelukouluryhmät U7 ja U8 on tarkoitettu vuosina 2016 sekä 2017 -syntyneille lapsille.
  • U9 joukkuetoiminta on tarkoitettu vuonna 2015-syntyneille lapsille.

HUOM! Yllämainitut ikäluokat ovat ohjeellisia. Jokaiselle pyritään löytämään sopiva ryhmä ikään katsomatta. Kysy Harrastevastaavalta lisätietoja.

MITEN MUKAAN TOIMINTAAN?

Mukaan pääsee helposti. Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä. Harjoituksiin voi tulla tutustumaan aina kaksi kertaa maksutta, jos ette ole varmoja lapsen innostumisesta. Kokeilijoille on lainavarusteita, kysy varusteita Harrastevastaavalta! (yht. tiedot alla)

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

2015 -syntyneiden joukkuetoiminta (U9) => hinta: 310 euroa koko kausi, (sis. jääharjoitukset, harjoituspaidan, Leijonaliigan ottelut, Bauerin toppapuvun sekä sähköisen TPS:n Seurakortin, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn TPS:n kotiotteluihin (ei play offs, eikä kansainvälisiin CHL-otteluihin). Kyseinen ikäluokka aloittaa sarjatoiminnan pelien muodossa. Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä Jokke Jokiseen (jokke.jokinen@tps.fi)

2016 -syntyneiden Juuso Wahlsten luistelukoulu (U8) => hinta: 175€ koko kausi!

2017 -syntyneiden Juuso Wahlsten luistelukoulu (U7) => hinta: 175€ koko kausi!

2018 -syntyneiden Jäkiseskari (U6) => hinta: 160€ koko kausi!

Lapsi-aikuinen -luistelu => hinta: 100€ koko kausi!

Luistelukoulujen hintoihin sisältyy: jääharjoitukset, harjoituspaita ja sähköinen TPS Seurakortti, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn TPS:n otteluihin (ei play offs, eikä kansainvälisiin CHL-otteluihin)

MISTÄ LISÄTIETOA HARJOITUSAJOISTA JA MUUSTA TARPEELLISESTA?

Lisätietoa löydät ryhmien omilta sivuilta "Luistelukoulu" -otsikon alta. Ilmoittautuneet pelaajat lisätään Jopox -sovellukseen, josta näkyvät ryhmän kaikki tapahtumat.

Luethan oheisen infopaketin ennen kauden alkua: Luistelukouluinfo 2023-2024

Lainavarusteet, maksuttomat kokeilut, sekä muut lisäinfot Harrastevastaavalta: jokke.jokinen@tps.fi, 0400 892 678


KUKA VOI ALOITTAA?

Mukaan otetaan kaikki jääurheilusta kiinnostuneet pojat ja tytöt. Et tarvitse aiempaa kokemusta seuratoiminnasta. Luistelukouluissa on mukana 2–8 -vuotiaita ja sitä vanhemmat pääsevät mukaan TPS:n joukkuetoimintaan. Lajin pariin voi tulla koska vaan!

MITKÄ VARUSTEET?

Lapsi-Aikuinen –luisteluun riittää ristikollinen kypärä, kaulasuojus sekä luistimet. Jäkiseskariin ja U7 ja U8 -ryhmiin tarvitaan kaikki jääkiekkovarusteet.

HUOM! Lainavarusteita voit kysyä Harrastevastaavalta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Luistelukoulut alkavat 27.8.2023. Harjoitusajat löytyvät jokaisen ryhmän omilta sivuilta, kun jäävuorot vahvistuvat.

TPS:n luistelukoulut toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Alla olevista videoista pääset tutustumaan toimintaan!
Tervetuloa!