UNELMANA JÄÄKIEKKO – TPS:N LUISTELUKOULUISSA HARRASTAMINEN ON EDULLISTA JA INNOSTAVAA!

TPS:n luistelukouluihin sekä U7 ja U8 -ikäluokkien alkeisjoukkueisiin otetaan mukaan kaikki jääurheilusta kiinnostuneet tytöt ja pojat! Jäällä panostetaan innostamiseen ja lajitaitojen kehittymiseen erilaisten leikkien sekä pelien avulla. Tarjolla on erilaisia ryhmiä jokaisen oman halun ja tarpeen mukaan.

Ryhmät ovat kaudella 2024 - 2025:

  • Lapsi-Aikuinen –luistelu, jossa lapsi on jäällä yhdessä vanhempansa kanssa.
  • Jäkiseskari U6, joka on lähtökohtaisesti suunnattu 2019 -syntyneille ja sitä nuoremmille luistelutaitoisille lapsille.
  • Juuso Wahlsten -alkeisjoukkueet U7 ja U8 -ikäluokat on tarkoitettu vuosina 2018 sekä 2017 -syntyneille lapsille.
  • U9 joukkue on tarkoitettu vuonna 2016-syntyneille lapsille. Ikäluokka jakautuu yhteensä kahdeksaan peliryhmään.

    HUOM! Yllämainitut syntymävuodet ovat ohjeellisia. Jokaiselle pyritään löytämään sopiva ryhmä ikään katsomatta. Kysy Harrastevastaavalta lisätietoja.

MITEN MUKAAN TOIMINTAAN?

Mukaan pääsee helposti. Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä. Harjoituksiin voi tulla tutustumaan aina kaksi kertaa maksutta, jos ette ole varmoja lapsen innostumisesta. Kokeilijoille on lainavarusteita, kysy varusteita Harrastevastaavalta! (yht. tiedot alla)

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET

Uusi kausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa (U9 joukkueella viikolla 33).

2016 -syntyneiden joukkuetoiminta (U9) => hinta: 320 € koko kausi, (sis. jäsenmaksun, jääharjoitukset, harjoituspaidan, Leijonaliigan ottelut, Bauerin toppapuvun sekä sähköisen TPS:n Seurakortin, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn TPS:n kotiotteluihin (ei play offs, eikä kansainvälisiin CHL-otteluihin). Kyseinen ikäluokka aloittaa sarjatoiminnan pelien muodossa. Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä Jokke Jokiseen (jokke.jokinen@tps.fi)

2017 -syntyneiden Juuso Wahlsten alkeisjoukkue (U8) => hinta: 190 € koko kausi

2018 -syntyneiden Juuso Wahlsten alkeisjoukkue (U7) => hinta: 190 € koko kausi

2019 -syntyneiden Jäkiseskari (U6) => hinta: 170 € koko kausi

Lapsi-aikuinen -luistelu => hinta: 100 € koko kausi

Luistelukoulujen ja alkeisjoukkueiden hintoihin sisältyy: jäsenmaksu, jääharjoitukset, harjoituspaita ja sähköinen TPS Seurakortti, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn TPS:n otteluihin (ei play offs, eikä kansainvälisiin CHL-otteluihin)

MISTÄ LISÄTIETOA HARJOITUSAJOISTA JA MUUSTA TARPEELLISESTA?

Lisätietoa löydät ryhmien omilta sivuilta "Luistelukoulu & U7 ja U8" -otsikon alta. Ilmoittautuneet pelaajat lisätään Jopox -sovellukseen, josta näkyvät ryhmän kaikki tapahtumat.

Lainavarusteet, maksuttomat kokeilut, sekä muut lisäinfot Harrastevastaavalta: jokke.jokinen@tps.fi, 0400 892 678


KUKA VOI ALOITTAA?

Mukaan otetaan kaikki jääurheilusta kiinnostuneet pojat ja tytöt. Et tarvitse aiempaa kokemusta seuratoiminnasta. Luistelukouluissa on mukana 2–8 -vuotiaita ja sitä vanhemmat pääsevät mukaan TPS:n joukkue- tai kiekkokerhotoimintaan. Lajin pariin voi tulla koska tahansa!

MITKÄ VARUSTEET?

Lapsi-Aikuinen –luisteluun riittää ristikollinen kypärä, kaulasuojus sekä luistimet. U6 Jäkiseskariin, U7, U8 ja U9-ryhmiin tarvitaan kaikki jääkiekkovarusteet.

HUOM! Lainavarusteita voit kysyä Harrastevastaavalta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Luistelukoulut kaudella 2024 - 2025 alkavat 1.9.2024 ja päättyvät 30.3.2025. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Harjoitusajat löytyvät jokaisen ryhmän omilta sivuilta, sekä Jopox-sovelluksesta (aktivoi sovellus käyttöön heti ilmoittautumisen jälkeen)

TPS:n luistelukoulut ja U7 & U8 alkeisjoukkueen toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

Alla olevista videoista pääset tutustumaan toimintaan!
Tervetuloa!