TERVETULOA TYTTÖJEN JÄÄPELIT -RYHMÄÄN!

Tyttöjen jääpelit on n. 7-10 -vuotiaille tytöille suunnattu jääpeliryhmä, jossa opetellaan luistelun, jääkiekon ja pelaamisen perustaitoja. Ryhmä soveltuu myös uusille kokeilijoille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Varusteiksi riittävät kypärä + kasvosuojus, kaulasuoja, luistimet ja maila. Muita varusteita on mahdollista kokeilla ja hankkia pikkuhiljaa, mikäli pelaaminen alkaa kiinnostaa enemmän. Myös seuralta voi kysyä jääkiekkovarusteita lainaksi.

Jo ennestään pelaavat tytöt voivat myös tulla mukaan ryhmän toimintaan. Tarvittaessa ryhmä jaetaan tasoryhmiin. Ryhmään ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua myös pelitoimintaan tyttöjoukkueiden mukana. Kysy tyttöjoukkueista Harrastevastaavalta.

TPS Tyttöjen jääpelit U11 sisältää:
- Ilmaiset tutustumiskerrat
- jääharjoitukset 2 kertaa viikossa
- Jäällä mukana vierailemassa kauden aikana TPS:n Naisten Liigajoukkueen pelaajia

Pakolliset varusteet:
* luistimet
* häkkikypärä
* kaulasuoja
* jääkiekkomaila
Muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä suositellaan, sillä ne lisäävät pelaajan turvallisuutta. Seuralla on tarjota pelaajille lainavarusteita.
Voit kysellä niistä erikseen sähköpostilla osoitteesta: jokke.jokinen(a)tps.fiLisätiedot: Voit ilmoittautua kokeilemaan tai kysyä lisätietoja seuran harrastevastaava Jokke Jokiselta (0400 892 678 tai jokke.jokinen@tps.fi)

Paikka: Kupittaan jäähalli (käyntiosoite: Hippoksentie, Turku)
Syyskauden ajanjakso: 3.9.-22.12.2024
Kevätkauden ajanjakso: 5.1.-30.3.2025

Harjoitusvuorot:

  • tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Kupittaan jäähalli (harjoitushalli)
  • sunnuntaisin klo 19.00 - 20.00 Kupittaan jäähalli (Rajupaja-areena)
    • sunnuntain vuoro on yhteisvuoro TPS parakiekkojoukkueen kanssa (1/2 osa kaukaloa)

Hinnat
Koko kausi: 190 €
Syyskausi: 100 €
Kevätkausi: 100 €
Hinta sisältää jäävuorot, vakuutuksen lisenssin, seuran jäsenmaksun (40 €) ja TPS:n seurakortin, mikä oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn TPS:n jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn kotiotteluihin (pl. CHL ja playoff -ottelut).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.