TERVETULOA TYTTÖJEN JÄÄPELIT -RYHMÄÄN!

Tyttöjen jääpelit on n. 7-10 -vuotiaille tytöille suunnattu jääpeliryhmä, jossa opetellaan luistelun, jääkiekon ja pelaamisen perustaitoja. Ryhmä soveltuu myös uusille kokeilijoille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Varusteiksi riittävät kypärä + kasvosuojus, kaulasuoja, luistimet ja maila. Muita varusteita on mahdollista kokeilla ja hankkia pikkuhiljaa, mikäli pelaaminen alkaa kiinnostaa enemmän. Myös seuralta voi kysyä jääkiekkovarusteita lainaksi.

Jo ennestään pelaavat tytöt voivat myös tulla mukaan ryhmän toimintaan. Tarvittaessa ryhmä jaetaan tasoryhmiin. Ryhmään ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua myös pelitoimintaan tyttöjoukkueiden mukana. Kysy tyttöjoukkueista Harrastevastaavalta.

TPS Tyttöjen jääpelit U11 sisältää:

- Ilmaiset tutustumiskerrat
- jääharjoitukset 2 kertaa viikossa
- Jäällä mukana vierailemassa kauden aikana TPS:n Naisten Liigajoukkueen pelaajia.
- Vakuutuksen, lisenssin, seuran jäsenmaksun & TPS:n seurakortin, mikä oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn TPS:n jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn kotiotteluihin (pl. CHL ja playoff -ottelut).
- Voit kysyä seuralta lainaksi varustepaketteja!

Ilmoittaudu Tyttöjen jääpelit -ryhmään tästä - Ilmoittautuminen avataan kesän aikana

Hinta: x€

Ajanjakso:

- Syyskausi:

- Kevätkausi:

Harjoituspaikat ja -ajat:

Varusteet: Pakolliset varusteet ovat luistimet, häkkikypärä, kaulasuoja ja jääkiekkomaila. Muiden varusteiden käyttöä suositellaan. Kysy lainavarusteita!

Voit ilmoittautua kokeilemaan tai kysyä lisätietoja seuran tyttökiekkovastaavalta Jokke Jokiselta! Puh. 0400 892 678 ja sähköposti: jokke.jokinen@tps.fi

TERVETULOA!