Tytöt U14 / Easy Hockey on n. 10-14 -vuotiaille tytöille suunnattu jääkiekkoryhmä, jossa opetellaan luistelun, jääkiekon ja pelaamisen perustaitoja. Ryhmä soveltuu myös uusille kokeilijoille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Varusteiksi riittävät kypärä + kasvosuojus, kaulasuoja, luistimet ja maila. Muita varusteita on mahdollista kokeilla ja hankkia pikkuhiljaa, mikäli pelaaminen alkaa kiinnostaa enemmän. Myös seuralta voi kysyä jääkiekkovarusteita lainaksi.

Jo ennestään pelaavat tytöt voivat myös tulla mukaan ryhmän toimintaan. Tarvittaessa ryhmä jaetaan tasoryhmiin. Ryhmään ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua myös pelitoimintaan ilmoittautumalla alueen tyttöjen pelitälleihin. Jatkossa tavoitteena on muodostaa tyttöjen oma peliryhmä TPS:n tyttökiekkopolulle tai yhteistyössä alueen muiden tyttökiekkoryhmien kanssa.

TPS Tytöt U14/ Easy Hockey sisältää:
- Ilmaiset tutustumiskerrat
- Jääharjoitukset kaksi kertaa viikossa
- Jäällä mukana vierailemassa kauden aikana TPS:n Naisten liigajoukkueen pelaajia
- Voit kysyä seuralta lainaksi varustepaketteja!

Pakolliset varusteet:
* Luistimet
* Häkkikypärä
* Kaulasuoja
*Jääkiekkomaila
Muiden jääkiekkovarusteiden käyttöä suositellaan, sillä ne lisäävät pelaajan turvallisuutta. Seuralla on tarjota pelaajille lainavarusteita.
Voit kysellä niistä erikseen sähköpostilla osoitteesta: jokke.jokinen@tps.fi

Lisätiedot: Voit ilmoittautua kokeilemaan tai kysyä lisätietoja seuran harrastevastaava Jokke Jokiselta (p.0400 892 678 ja s-posti: jokke.jokinen@tps.fi)

Paikka: Kupittaan jäähalli (käyntiosoite: Hippoksentie, Turku)
Syyskauden ajanjakso: 3.9.-22.12.2024
Kevätkauden ajanjakso: 5.1.-30.3.2025

Harjoitusvuorot:

  • tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Kupittaan jäähalli (harjoitushalli)
  • sunnuntaisin klo 19.00 - 20.00 Kupittaan jäähalli (Rajupaja-areena)
    • sunnuntain vuoro on yhteisvuoro TPS parakiekkojoukkueen kanssa (1/2 osa kaukaloa)

Hinnat
Koko kausi: 190 €
Syyskausi: 100 €
Kevätkausi: 100 €
Hinta sisältää jäävuorot, vakuutuksen, seuran jäsenmaksun (40 €) ja sähköisen TPS Seurakortin, joka oikeuttaa vapaaseen pääsyyn TPS:n otteluihin (ei play offs, eikä kansainvälisiin CHL-otteluihin).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.