Tytöt U14 / Easy Hockey on n. 10-14 -vuotiaille tytöille suunnattu jääkiekkoryhmä, jossa opetellaan luistelun, jääkiekon ja pelaamisen perustaitoja. Ryhmä soveltuu myös uusille kokeilijoille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Varusteiksi riittävät kypärä + kasvosuojus, kaulasuoja, luistimet ja maila. Muita varusteita on mahdollista kokeilla ja hankkia pikkuhiljaa, mikäli pelaaminen alkaa kiinnostaa enemmän. Myös seuralta voi kysyä jääkiekkovarusteita lainaksi.

Jo ennestään pelaavat tytöt voivat myös tulla mukaan ryhmän toimintaan. Tarvittaessa ryhmä jaetaan tasoryhmiin. Ryhmään ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua myös pelitoimintaan ilmoittautumalla alueen tyttöjen pelitälleihin. Jatkossa tavoitteena on muodostaa tyttöjen oma peliryhmä TPS:n tyttökiekkopolulle tai yhteistyössä alueen muiden tyttökiekkoryhmien kanssa.

TPS Tytöt U14/ Easy Hockey sisältää:

- Ilmaiset tutustumiskerrat
- Jääharjoitukset 2 kertaa viikossa
- Jäällä mukana vierailemassa kauden aikana TPS:n Naisten Liigajoukkueen pelaajia.
- Vakuutuksen, lisenssin, seuran jäsenmaksun & TPS:n seurakortin, mikä oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn TPS:n jääkiekon, jalkapallon ja salibandyn kotiotteluihin (pl. CHL ja playoff -ottelut).
- Voit kysyä seuralta lainaksi varustepaketteja!

Ilmoittaudu tästä Tytöt U14 / Easy Hockey -ryhmään

Hinta: x

Syyskauden ajanjakso: Syyskauden 2024 ilmoittautuminen avataan kesän aikana

Harjoitusajat ja -paikat:

Varusteet: Pakolliset varusteet ovat luistimet, häkkikypärä, kaulasuoja ja jääkiekkomaila. Muiden varusteiden käyttöä suositellaan. Kysy lainavarusteita!

Voit ilmoittautua kokeilemaan tai kysyä lisätietoja seuran Harrastevastaavalta Jokke Jokiselta! Puh. 0400 892 678 ja sähköposti: jokke.jokinen@tps.fi

TERVETULOA!