Mini Aurora Cup -kotikisat pelattu!
Julkaistu: 24.04.2023 10.41

Mini Aurora Cup -kotikisat on takanapäin ja U12- ja U10-tyttöjen kauden päätösturnaus Impivaarassa on saatu onnistuneesti maaliin. Ennätykselliset 400 tyttöpelaajaa ja 35 joukkuetta ympäri Suomen saapui päättämään kautensa Turkuun. U12-sarjan finaali oli lappilaisten keskinäinen kamppailu, jossa RoKi oli TIHC:a parempi luvuin 3-1. Pronssia nappasi Kiilat Haapajärveltä voittaen HPK:n pronssiottelussa 3-2.

Mitalijoukkueiden palkinnot jakoivat turnauksen suojelija Saku Koivu, sekä turnauksen kummi Terhi Mertanen ja esikuvapelaaja Pauliina Salonen. Tiesittekö muuten, että Salosella itsellään on kultaa ja hopeaa Mini Aurora Cupista?

Kotijoukkue TarU/TPS, jossa pelasi TarU:n, RNK:n ja TPS:n tyttöjä, sijoittui 15 joukkueen turnauksessa sijalle 8. Tämä oli hieno tulos turnaukseen kootulta joukkueelta, joka harjoitteli kaksi kertaa yhdessä ennen tapahtumaa. Todella tasaisessa alkulohkossa joukkue otti kaksi voittoa (4-1 LeKi, 5-0 Ylä-Savo), pelasi kerran tasan (1-1 Sport) ja hävisi Kiiloille 0-2. Lohkon kolmas sija oikeutti sijoitusotteluun sijoista 7-8, jossa S-Kiekko otti 1-0 voiton ohittamattoman maalivahtinsa Lotta Koivulan johdolla. Koivulalle sijoitusottelussa 34 torjuntaa ja nollapeli.

U10 turnauksessa kotijoukkue TPS oli mukana kahdella peliryhmällä Black ja White. U10 turnaus oli matalan kynnyksen tapahtuma, jossa tuloksia ei kirjattu ja kaikki joukkueet pelasivat viisi ottelua. Turnauksen jälkeen kaikille osallistujille pujotettiin mitalit kaulaan ja diplomit käteen mahtavan viikonlopun kunniaksi! Black-peliryhmässä pelasi TPS:n, TarU:n, VG-62:n sekä Lukon tyttöjä. Whitessa pelasi puolestaan TPS:n sekä TuTon tyttöjä.

Lisäksi TPS oli edustettuna U12 sarjassa Etelän aluejoukkueessa, jota neljä TPS:n Easy Hockey tyttöä pääsi täydentämään! KJT:n väreissä esiintynyt joukkue päätyi U12 turnauksessa sijalle 12 ja useampi pelaaja pelasi uransa ensimmäiset jääkiekkopelit! Hienoa yhteistyötä eri seurojen välillä!

Kuvissa: TarU/TPS U12, TPS Black, TPS White ja Tepsin Easy Hockey tytöt KJT:n paidassa.