Sattuiko tapaturma/loukkaantuminen?

Täältä löydät tietoa, miten toimia vahingon sattuessa.


Seuran U20Ak-U10-ikäluokkien pelaajien on hankittava pelipassi 30.6.2023 mennessä.
Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva (vakuutus) astuu voimaan takautuvasti 1.5.2023 lähtien, mikäli pelipassin Sporttiturva-vakuutuksen ostaa ennen 30.6.2023. Myöhemmin ostettuna vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, tällöin suorituksesta tulee käydä ilmi maksuaika. Sporttiturva (vakuutus) päättyy 30.4.2024.

Pelaaja (tai pelaajan huoltaja) on itse vastuussa pelipassin lunastamisesta ja pelaajan vakuuttamisesta. Pelaaja voi vaihtoehtoisesti käyttää myös omaa vakuutusta, mikäli se on voimassa myös kilpaurheilussa (perheen omalla vastuulla).


Vahingon sattuessa, miten toimin?

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva tai oma vakuutus Naiset ja U20AK-U9-ikäluokka:

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon Terveystaloon.

2. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OP:n tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – vakuutusyhtiö kysyy niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

3. Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvan vakuutusnumero on 06-21659 ja vakuutuksessa on 100,00 euron omavastuu jokaista äkillistä tapahtumaa kohti. Junioripelipassi, pojat/Junioripelipassi, tytöt ja Lapsipelipassi – Sporttiturvassa ei ole omavastuuta ja vakuutus on voimassa myös muissa urheilulajeissa.

4. Sporttiturva ei korvaa mm. rasituskipua, -vammoja tai –sairauksia; esimerkiksi penikkatautia, rasitusmurtumaa, jännetulehduksia tai jänteiden kiinnityskohtien tulehduksia.

Tutustu Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvaan täällä (pelaajat) / kausi 2023-2024


LähiTapiolan vakuutus U8-ikäluokka ja nuoremmat:

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon Terveystaloon.

2. Maksa lääkärikulut ensin itse ja ole tämän jälkeen yhteydessä LähiTapiolan korvauspalveluun puh. (02) 524 1001.

3. LähiTapiolan vakuutusnumero on 353-4419933-7.


Seuran toimihenkilöt

TPS Juniorijääkiekko ry on vakuuttanut kaikki toimihenkilöt.

Toimihenkilöt on vakuutettu Pohjola Vakuutuksen Tuplaturva-vakuutuksen kautta. Tapaturmavakuutus korvaa lajiliittojen, liittojen piirien ja alueiden ja jäsenseurojen toimeksiannosta kaikenikäisille vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia (esim. kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen, valmennus, koulutus).

Vakuutuksen vakuutusmäärät ovat 8.500 euroa niin hoitoturvan, invaliditeettiturvan kuin kuolinturvan osalta. Vakuutetun omavastuu hoitoturvan osalta on 100 euroa/ tapaturma. Vakuutus ei ole voimassa urheillessa, palkkiota tai palkkaa saaville erotuomareille eikä työsuhteessa yllä mainittuihin tahoihin sattuneiden työtapaturmien varalta. Vakuutus korvaa kuitenkin työkorvausta saavien tapaturmat.

Vahingon sattuessa, miten toimin?

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon Terveystaloon.

2. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – OP kysyy niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

3. OPn Tuplaturvan vakuutusnumero on 16-550-119-2.

Tutustu OPn Tuplaturvaan täällä (toimihenkilöt) / kausi 2022-23