Flikkojen leiri tulee taas! Tule viettämään leiriviikonloppua Loimaalle yhdessä TPS Naisten kanssa Flikkojen leirille!

TPS Naisten Liiga-joukkue järjestää 2008-2014 syntyneille tyttökiekkoilijoille oman leirin 3.-4. elokuuta Loimaalla. Valmennuksesta vastaavat Liiga-joukkueen pelaajat ja valmentajat. Leirin ohjaajina toimivat Liiga-pelaajat myös yöpyvät leiriläisten kanssa.

Flikkojen leiri on avoin kaikille tyttöpelaajille seurasta tai taitotasosta riippumatta!


Ajankohta: lauantai 3.8.- sunnuntai 4.8.
Paikka: Loimaan jäähalli (Kaunismäenkatu 15, 32200 Loimaa) ympäristöineen. Majoitus Loimaan ylä-asteen koulun tiloissa, joka sijaitsee 300 metrin päässä jäähallista. Oma majoitus myös mahdollinen.

Leirin hinta on 190 euroa, joka laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Sisaralennus -20 euroa toisesta lapsesta eteenpäin.
Hinta sisältää ohjattua toimintaa neljän jään ja oheisharjoitusten muodossa, ruokailut (2xlounas, päivällinen, ilta- ja aamupalan), leirin t-paidan.

Lisäksi leiriläinen saa lipun Naisten Liigan avausturnaukseen, joka pelataan 7.-8. syyskuuta Turussa Gatorade Centerissä. Avausturnauksessa näet kaikki yhdeksän Liiga-joukkuetta viikonlopun aikana.

Tarvittavat varusteet: kiekkovarustus, ulkoliikuntaan sopivat säänmukaiset vaatteet ja kengät. Majoitukseen oma makuupussi, tyyny, telttapatja tarvitaan. Mukaan myös omat lääkkeet, myös särkylääkkeet. Mukaan on hyvä pakata myös pientä välipalaa.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Perutuusehdot: kaksi viikkoa ennen leiriä 50 prosenttia (95€) maksusta palautetaan. Sen jälkeen palautus ainoastaan lääkärintodistuksella. Ilmoittautumismaksusta ei myönnetä alennusta esimerkiksi oman majoittautumisen takia.

Leiri järjestetään mikäli ilmoittautuneita on vähintään 20. Ilmoitamme mahdollisesta peruutuksesta viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä.

TPS Naiset ei vastaa vakuutuksista. Jokaiselle leirille osallistuvalla tulee olla voimassaoleva, jääurheiluun soveltuva vakuutus.

Lisätietoja leiristä antaa: Veli-Matti Elomaa +358 40 8275714

Ilmoittautuminen: https://www.tps-juniorit.net/joukkueet/7788/lomakkeet/6590/flikkojen-leiri-ilmoittautuminen