Toimistopäällikkö Niklas Mäki siirtyy uudelle uralle!
12.8.2019 15:56 Uutiset / Pääsivusto

Toimistopäällikkö Niklas Mäki siirtyy uudelle uralle!

Yhteensä kuusi vuotta TPS Juniorijääkiekko ry:n palveluksessa työskennellyt Niklas Mäki jättää nykyiset työtehtävänsä ja siirtyy perheyhtiönsä palvelukseen 2.9.2019 alkaen.

- Viimeisen kuuden vuoden aikana olen saanut työskennellä ainutlaatuisessa työyhteisössä ja seurassa. Olen kiitollinen, että pääsin nuorena mukaan tähän työyhteisöön, jossa on ainutlaatuinen ilmapiiri ja mahdollisuus oppia uusia asioita joka päivä. Uskon viimeisen kuuden vuoden opettaneen minulle useita asioita sekä valmistaneen minut uusiin haasteisiin, Mäki kertoo.

Vaikka kokopäivätyö TPS Juniorijääkiekossa päättyykin, jatkaa Niklas vielä supistetussa roolissa työtehtäviään mm. seuran jäänjakoon liittyen.

TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti sekä hallituksen puheenjohtaja Pekka Lehmus kiittelevät molemmat Niklasta hänen arvokkaastaan työpanoksestaan koko TPS Juniorijääkiekon hyväksi.

- Niklas on työskennellyt talossa pitkään ja hänen merkityksensä organisaatiolle on ollut todella valtava. Nikke on myös erittäin pidetty työkaveri, joten onneksi hän ei ihan heti katoa kokonaan organisaatiomme palveluksesta. Kunnioitamme Niklaksen päätöstä lähteä tässä kohtaa työuraa perheyhtiön pariin, kiitämme häntä ja toivotamme hänelle vilpittömästi onnea, Lahti kommentoi.

- Haluan kiittää koko TPS Junioreiden puolesta Niklasta mahtavasta panoksesta seuramme eteen tehdystä työstä. Nikke on ollut todella tärkeä palanen seuraa omaten juuri sitä tarvittavaa can do-asennetta, jota menestyvä organisaatio tarvitsee. Nikken iloinen ja hymyilevä persoona on ollut isossa roolissa myös toimiston kulttuurin ja hengen rakentamisessa. Haikeudella, mutta myös ylpeydellä toivotamme Niklakselle onnea uuteen seuraavaan isoon rooliin työelämässä ja onneksi saamme pitää Niklaksen vielä osittain yhteisössämme. Kiitos ja onnea tulevaan Nikke, Lehmus puolestaan kertoo.

- Haluan toivottaa kaikille menestyksekästä kiekkokautta sekä kiittää koko TPS-perhettä yhteisistä vuosista, Mäki päättää.   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat