Tilaa EXIT-uutuuskirja ale-hinnalla ja tuet samalla junioreita!
22.8.2019 13:55 Uutiset / Pääsivusto

Kirja julkaistaan elokuun lopussa.

Mikä EXIT?

Turkulaiset yrittäjät sekä innokkaat hokimiehet Anssi Kiviranta ja Matias Mäenpää ovat tehneet kirjan yrittäjyydestä, joka käy läpi 15 erilaista inspiroivaa kasvutarinaa nollasta yrityskauppaan eli EXITtiin. Kirjassa eri ikäiset, eri puolilta maata kotoisin olevat tunnetut yrittäjät puhuvat onnistumisistaan ja menestyksestään, mutta myös vaikeista hetkistään ja epäonnistumisistaan. Tarinat vievät yrityskauppaneuvottelujen kulisseihin ja avaavat, miten yrittäminen ja omasta yrityksestä irtautuminen ovat vaikuttaneet henkilön muuhun elämään sekä identiteettiin.

Kirjaa varten on haastateltu mm. Yosan Merja Scharlin, Hoplopin Tomi Pulkki, Kovanen Yhtiöiden Eeva Kovanen, Onnibusin Pekka Möttö ja monia muita.

Mikäli haluat tämän kirjan itsellesi, yrityksellesi tai aiot hankkia sen vaikkapa lahjaksi, niin toimi heti näin: mene verkkokauppaan osoitteeseen: www.leap.fi/exit ja syötä siellä koodi: TPSJUNIORIT. Tuon koodin avulla saat kirjan erikoishintaan 25 €/kpl. Kirja tulee myyntiin myös Impivaaran jäähallin kahvioon.

Jokainen tätä kautta tapahtunut kirjaostos tukee suoraan TPS Juniorijääkiekon toimintaa.

Antoisia lukuhetkiä erittäin mielenkiintoisen kirjan parissa!


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
Kategoriat