Louhintaliike Mäkinen Oy ja TPS Juniorijääkiekko ry tekevät yhteistyötä
29.8.2019 11:12 Uutiset / Pääsivusto

Louhintaliike Mäkinen Oy ja TPS Juniorijääkiekko ry tekevät yhteistyötä

Louhintaliike Mäkinen Oy on louhinta- ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys, joka takaa vahvan osaamisen, joustavan palvelun ja ottaa selkeän vastuun töistään. Yrityksellä on käytössään tehokas ja nykyaikainen kalusto, joka soveltuu erinomaisesti mm. omakotitaloprojekteihin.

Louhintaliike Mäkinen Oy:n palveluihin kuuluvat mm. omakotitalo- ja pienkiinteistölouhintatyöt, kellari- ja erikoislouhintatyöt, räjäytystyöt, maanrakennus- ja maasiirtotyöt, kiviainestoimitukset, kivi- ja kalliokiilaustyöt, paisunta-ainelouhinnat sekä kaivantotukielementtien vuokraus.

Teemme kokonaisvaltaisia louhinta- ja maanrakennustöitä - vahvuutena oma kalusto ja henkilökunta

Suoritamme kokonaisvaltaista urakointia tarjoten korkeatasoista osaamista yksityisille rakentajille, urakoitsijoille, yrityksille ja julkiselle sektorille.
Vahvuuksiimme voidaan laskea pitkäaikainen kokemus maanrakennus- ja louhinta-alalla, vahva ammattitaitomme ja osaava henkilökunta sekä oma, nykyaikainen kalusto.

Omakoti- ja pienkiinteistöjen louhinta- ja maanrakennus

Tarjoamme korkeatasoista osaamista yli 50 vuoden kokemuksella, näin takaamme tilaajalle laadukkaan ja kustannustehokkaan kokonaisuuden. Kaikki louhintatyömme sisältävät aineellisen- ja henkilövahinkovakuutuksen. Omakotitalojen pohjatyöt käsittävät tonttien pintamaiden kuorinnan ja poisajon, louhinta- ja kaivutyöt, vesi-, viemäri ja hulevesilinjojen rakentamisen sekä massojen siirrot ja kuljetukset.

Oma kattava kalustomme mahdollistaa myös ahtaiden ja vaativien kohteiden louhinnan.

Asiakkaamme luottavat meihin

Louhintaliike Mäkinen Oy:llä on käytössä toimintakäsikirja, jolla varmistamme palvelun laadun asiakkaalle. Yrityksen laatupolitiikkana on toteuttaa työkohteet tehokkaasti ammattitaitoisella henkilökunnalla sekä laadukkaalla ja nykyaikaisella työkonekalustolla kerralla oikein.

LAADUNVARMISTUS
Toimintakäsikirja
RALA-pätevyys nro 879
Tilaajavastuu.fi
AAA-luokitus

www.louhinta.com   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
Kategoriat