OLETKO SINÄ VOITTAVA JOUKKUEPELAAJA?
23.9.2019 8:54 Uutiset / Pääsivusto

TPS Juniorijääkiekko etsii toimeliasta toimistopäällikköä!

TPS Juniorijääkiekko ry hakee toimeliasta toimistopäällikköä / seuratyöntekijää Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. TPS Juniorijääkiekko ry on yksi Suomen suurimmista jääurheiluseuroista, joka organisoi lapsille ja nuorille puitteet jääkiekon harrastamiseen asiantuntevassa valmennuksessa. Seuramme pyrkii kaikessa toiminnassaan noudattamaan reilun pelin henkeä sekä innostamaan ja kannustamaan nuoria tyttöjä ja poikia lajin pariin.

Toimenkuva avoinna olevassa työtehtävässä on hyvin monipuolinen. Pääasiassa siihen kuuluvat perinteiset toimistotyöt sekä jääkiekkoseuran perusarjen asioiden hoitaminen. Näiden lisäksi työpäivät täyttyvät taloushallinnon sekä seuran jäänjakoon liittyvistä työtehtävistä. Toimenkuvassa saa myös kehittää omaa rooliaan sekä organisaation tapaa toimia. Toimimme aina yhtenä joukkueena kaukalossa ja sen ulkopuolella, joten haemme myös todellista joukkuepelaajaa.

Edellytämme hakijalta kaupallisen alan tutkintoa sekä eduksi lasketaan mahdollinen työkokemus alalta.

Jos olet hakemamme kaltainen ammattimainen joukkuepelaaja, niin lähetä hakemuksesi pikaisesti meille! Hakuaika päättyy 6.10.2019 mennessä. Hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää osoitteeseen: kalle.lahti@tps.fi.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa seuran toiminnanjohtaja Kalle Lahti, p. 040 762 3501 (to 26.9. klo. 9-12 sekä to 3.10. klo. 14-17).


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
Kategoriat