TPS-pelaajia valittiin maajoukkueisiin!
26.10.2020 15:03 Uutiset / Pääsivusto

Peräti viisi pelaajaa valittiin Nuorten Leijonien ryhmään!

Alle 20-vuotiaiden maajoukkue valmistautuu vuodenvaihteessa Edmontonissa pelattaviin Nuorten MM-kisoihin kohtaamalla kolme kertaa Ruotsin Malmössä 5.–7.11.2020 pelattavissa maaotteluissa. Kyseessä ovat Nuorten Leijonien kauden ensimmäiset maaottelut. Samalla ne ovat viimeiset pelit ennen joulukuussa käynnistyvää MM-leiritystä.

TPS:stä kutsun maajoukkueeseen sai peräti viisi pelaajaa! Puolustajista mukaan valittiin Valtteri Pulli, Ruben Rafkin sekä Eemil Viro ja hyökkääjistä Juuso Pärssinen sekä Mikael Pyyhtiä.

Alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa ensi viikolla Ruotsin kolmessa Vierumäellä pelattavassa ottelussa. Koronatilanteen vuoksi Vierumäen katsomokapasiteetti on normaalia pienempi, mutta Leijonat.fi näyttää ottelut suorina lähetyksinä kotikatsomoihin. TPS:stä mukaan kutsuttiin puolustaja Eemeli Saari sekä hyökkääjä Kalle Väisänen.

Naisten maajoukkue kokoontuu ensi viikolla Kuortaneelle. Ruotsia vastaan Naisleijonat pääsee näillä näkymin pelaamaan joulukuussa, nyt ohjelmassa on leiri ja harjoitusottelut Ässien ja JYPin U18 Akatemiajoukkueita vastaan. Mukaan joukkueeseen valittiin myös Susanna Tapani.

TPS Juniorijääkiekko ry onnittelee kaikkia pelaajia valinnoista ja toivottaa heille tsemppiä tuleviin koitoksiin!


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat