Sami Aaltoselle Suomen Jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki!
Julkaistu: 09.11.2020 00.00

Sami Aaltoselle Suomen Jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki!

Suomen Jääkiekkoliitto on myöntänyt Turun Palloseuran valmennuspäällikkö Sami Aaltoselle jääkiekkoliiton kultaisen ansiomerkin tunnustuksena pitkästä ja ansiokkaasta työstä suomalaisessa jääkiekkoilussa. Valmennuspäällikkö Aaltonen on tehnyt pitkän päivätyön niin turkulaisen, kuin koko suomalaisen jääkiekkoilun hyväksi.

Suomen Jääkiekkoliitto myöntää jääkiekon parissa toimiville henkilöille ansiomerkkejä, sekä huomionosoituksia pitkäaikaisesta jääkiekon hyväksi tehdystä toiminnasta. Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka toiminnallaan jääkiekon parissa on saavuttanut vähintään 75 toimintapistettä. Edellytyksenä merkin saamiselle on myös vähintään 45 vuoden ikä.

HC TPS:n ja TPS Juniorijääkiekko ry:n yhteisenä valmennuspäällikkönä toimiva 45 vuotias Aaltonen oli erittäin otettu saamastaan kunniasta. Aaltoselle myönnetty jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki on järjestyksessään 266. myönnetty kultainen ansiomerkki.

– Onhan tämä erittäin suuri kunnia ja osoitus pitkäjänteisestä työnteosta. Jotain on siis saatu aikaan ja tehty myös oikein, tuumaili Aaltonen vaatimattomaan sävyyn kuultuaan saamastaan kultaisesta ansiomerkistä.

– Arvostan todella paljon asioita missä olen saanut olla mukana ja sitä, että olen saanut työskennellä näin pitkään jääkiekon parissa! Luottamustoimet vastuullisissa tehtävissä, niin seuratasolla, kuin maajoukkueissa ovat tietenkin päällimmäisenä mielessä, jatkoi Aaltonen.

Seuran uusimmat