Valmennuspäällikkö Sami Aaltonen siirtyy uusiin työtehtäviin!
Julkaistu: 07.07.2021 00.00

Valmennuspäällikkö Sami Aaltonen siirtyy uusiin työtehtäviin!

Seuran monivuotinen juniori- ja valmennuspäällikkö Sami Aaltonen on tehnyt päätöksen siirtyä uudelle työuralle. Sami valmistui pari vuotta sitten luokanopettajaksi Turun Yliopistosta ja nyt hän aloittaa varsinaiset opettajan työt. Sami Aaltonen on toiminut seuran palveluksessa kaikkiaan yli kymmenen vuoden ajan ja valmennuspäällikkötyötehtävien lisäksi Sami on toiminut TPS:ssä myös mm. A-nuorten (nyk. U20) päävalmentajana.

- Samin lähtö on seuran kannalta surullista, mutta samalla olen henkilökohtaisesti iloinen Samin puolesta. Hän on nimittäin tehnyt rohkean päätöksen lähteä täysin uusien haasteiden pariin. Samin vuosien aikana antama työpanos seuralle on käsittämättömän suuri. Haluankin koko TPS-yhteisön puolesta kiittää Samia kaikesta siitä, mitä hän on seuran eteen vuosikausien ajan tehnyt, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti kiittelee.

- Kolmentoista vuoden aikana olen saanut nähdä seuran ja koko lajin kehittymisen todelliselta aitiopaikalta. Siitä olen todella kiitollinen. TPS-organisaatio on täynnä samanhenkisiä ihmisiä, joilla on pyyteetön halu olla mukana mahdollistamassa pelaajien kehittyminen. Näitä ihmisiä, niin päätoimisia työkavereitani, kuin valtavaa määrää vapaaehtoisia, tulee varmasti ikävä, Sami Aaltonen puolestaan toteaa.

Koko TPS-perhe toivottaa Samille onnea ja menestystä tuleviin työtehtäviin. Samille on aina olemassa paikka TPS:n seurayhteisössä.

TPS Juniorijääkiekko on jo aloittanut uuden valmennuspäällikön rekrytointiprosessin urheilujohtaja Rauli Uraman johdolla. Asiasta tullaan tiedottamaan lisää myöhemmin.