Julkaistu: 04.11.2021 00.00

Special Hockey

TPS SPECIAL HOCKEY

Tervetuloa mukaan n. 7-15 -vuotiaille erityislapsille ja -nuorille suunnattuun jääkiekkoryhmään, jossa pelataan lätkää sekä opetellaan luistelu- ja kiekonkäsittelytaitoja. Special hockey on harrasteryhmä, joka mahdollistaa jääkiekon harrastamisen sellaisille lapsille ja nuorille, joilla ei ole terveydentilansa, tai muun syyn johdosta mahdollisuutta osallistua jääkiekon joukkuetoimintaan.

Ryhmät: Alakoululaiset ja yläkoululaiset. Jaamme osallistujat harjoituksissa iän ja taitojen mukaisesti pienempiin ryhmiin.

Kenelle: Ryhmä soveltuu diagnoosista riippumatta lapsille, jotka pysyvät pystyssä luistimilla ja ymmärtävät yksinkertaisia pelisääntöjä, mutta joilla ei ole mahdollisuutta osallistua jääkiekon joukkuetoimintaan.

Välineet: omat luistimet, häkkikypärä ja kaulasuoja, oma maila suositeltava. Jääkiekkovarusteita saa käyttää, mutta ne eivät ole pakollisia. Ota yhteyttä, jos tarvitset lainamailan/-varusteita.

Harjoitusaika ja -paikka: sunnuntaisin klo. 10:00 – 11:00, Gatorade Center (Artukaistentie 8). Kausi alkaa su 2.10. Sisäänkäynti Messukeskuksen puolelta.

  • Syyskausi 2.10. – 18.12.2022 (12 krt)
  • Kevätkausi 8.1. – 12.3.2022 (10 krt)

Hinta: Koko kausi kerralla maksettuna 120€ tai Syyskausi 70 € ja Kevätkausi 60 €.

Kokeilukerrat ovat maksuttomia, ilmoittauduthan Jokelle, jos tulet kokeilemaan!

Lisätiedot: Jokke Jokinen, puh. 0400 892 678, sposti: jokke.jokinen@tps.fi

Huomio! Aikaisempaa kokemusta lajista ei edellytetä. Näissä peleissä yhdessä harrastaminen ja hauskanpito ovat tärkeintä! Otamme myös mielellämme lasten vanhempia sekä avustajia jäälle mukaan toteuttamaan jääharjoituksia.

Ilmoittaudu tästä!