Hiihtoloman kiekkoleiri!
Julkaistu: 04.01.2022 00.00

Hiihtoloman kiekkoleiri!

Hiihtoloman kiekkoleirillä harjoitellaan aamupäivät sekä pelataan teemapelejä iltapäivisin. Tavoitteena on antaa erilaisia virikkeitä uusien taitojen oppimiseen. Päivät alkavat aikaisin aamulla ja päättyvät iltapäivisin n. klo. 16.00. Maalivahdeille on leirillä oma mv-valmentaja (Johannes Selin) sekä kahdelle leiripäivälle extrajäävuorot. Myös muiden seurojen pelaajat ovat leirille lämpimästi tervetulleita!

Leirin valmentajat: seuran ammattivalmentajat (Teemu Kettunen, Juuso Malmikare sekä Jokke Jokinen)

Aloitus: Kiekkokoulu alkaa ensimmäisenä leiripäivänä klo 7.30, jolloin jokaisen tulee olla oman ryhmänsä pukukopissa. Päivän ohjelma käynnistyy ryhmäkohtaisesti heti nimenhuudon jälkeen. Erillistä avaustilaisuutta ei järjestetä.

Jääharjoitusryhmät: Muodostamme enintään neljä ryhmää, joiden maksimikoko on 25 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia. Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti ikäluokan mukaan. Ryhmäjaoista ilmoitetaan sähköisesti ennen leiriä. Jäävuoroja ryhmillä on kaksi per päivä.

Ruokailut: Ruokailu on päivittäin Impivaaran jäähallin kahviossa n. klo 10.30-13.00. Välipala nautitaan samoissa tiloissa. Erikoisruokavalioista tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Toivomme vanhempien silti varmistavan ilmoitetut lasten ruoka-aineallergiat kahvion emännältä leirin avauspäivänä.

Hinta: Neljä päivää kestävä leiri maksaa 125 € (sis. jäät, opetuksen, lounaan sekä välipalan).

Kiekkokoulussa tarvittava varustus:

  • normaali jääkiekkovarustus
  • sään mukainen ulkovaatetus
  • pihapelimaila tossupallopeleihin
  • juomapullo

Huoltaja teroittaa luistimia leirin aikana. Teroitus maksaa 2 euroa / pari.

Lisätietoja leiristä: kalle.lahti@tps.fi

HUOM! Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä mahdollisesti vapaana olevia paikkoja: kalle.lahti@tps.fi


Huom! Pelaajilla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva Jääkiekkoliiton vakuutus. TPS Juniorijääkiekko ry:llä ei ole erillistä vakuutusta leirille osallistuville pelaajille.