TPS Juniorijääkiekko käynnistää yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden kehittämisprosessin
10.1.2022 9:02 Uutiset / Pääsivusto

TPS Juniorijääkiekossa tullaan tekemään kattava kartoitus seurakokemuksesta työntekijöiden, toimihenkilöiden ja vanhempien keskuudessa.

Koronan sekoittamat viime kaudet ovat osoittaneet entistä vahvemmin, kuinka suuri merkitys urheiluseuratoiminnassa yhteenkuuluvuudella ja turvallisuudella on. TPS Juniorijääkiekko ry, TPS Salibandy ry ja TPS Juniorijalkapallo ry haluavat kukin tahoillaan kehittää omaa toimintaansa, mutta saman suuntaisesti siten, että jokaisella seuratyöntekijällä, toimihenkilöllä tai vanhemmalla on mahdollisuus kokea kuuluvansa joukkueeseen. Parhaassa tapauksessa tämä tuo positiivisia vaikutuksia myös seuratoiminnan ulkopuolelle.

Yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden kehittämisprosessin ensimmäisenä askeleena on kartoittaa nykytilanne. Teemmekin nyt kattavan kartoituksen seurakokemuksesta työntekijöiden, toimihenkilöiden ja vanhempien keskuudessa. Haluamme oppia ja toimia avoimesti ja tämän vuoksi tulemmekin kertomaan yhteisesti kunkin seuran tuloksista, analyysistä ja kehittämissuunnitelmasta koko seuraväelle.

Tässä hankkeessa toimimme yhteistyössä HedCo Oy:n kanssa. HedCo Oy pitää huolen siitä, että emme tule näkemään sinun henkilökohtaisia vastauksia, vaan näemme ne ainoastaan osana isompaa kokonaisuutta; lajit, roolit jne.

Ainoastaan yhdessä tekemällä pystymme oppimaan ja rohkeasti kehittämään yhteenkuuluvuuden ja turvallisuuden kokemusta seuratasolla. Jokainen voi osaltaan vaikuttaa yhteenkuuluvuuteen niin lajien ja roolien sisällä, kuin myös koko seurayhteisössä. Toivottavasti pystytte osallistumaan kyselyyn ja auttamaan meitä yhteenkuuluvuuden rakentamisessa ja seurakokemuksen kehittämisessä.

Osallistumalla voit vaikuttaa, sinun valitsemallasi tavalla!

Hyvää alkanutta vuotta toivottaen,

Kalle Lahti
toiminnanjohtaja
TPS Juniorijääkiekko ry


   
Lisää uutisia
TPS Juniorijääkiekko ry
«  Elokuu   »
Kategoriat