Valmennusryhmiä kaudelle 2024-2025
TPS Juniorijääkiekko ryJulkaistu: 22.02.2024 16.00

Valmennusryhmiä kaudelle 2024-2025

TPS Juniorijääkiekko ry on sopinut seuraavien valmentajien kanssa ensi kautta koskevasta valmennustyöstä. Julkaisemme tässä vaiheessa U15 AAA, U16 SM, U16 Akatemia, U18 SM sekä U18 Akatemia -joukkueiden tiedossa olevat valmentajat. Täydennämme edelleen valmennusryhmiä ja julkaisemme myöhemmin valmentajat myös muiden seurapolussa olevien joukkueiden osalta.

Lue lisää valmentajien vahvuuksista sekä odotuksista kaudelle 2024-2025.


Riku-Petteri Lehtonen, U18 SM, vastuuvalmentaja:

”Vahvuuteni ovat kokonaisvaltainen valmentaminen, pelin ymmärtäminen ja opettaminen. Kykenen luomaan laadukkaat harjoitteet pelaajien kehittämiseen. Olen suoraviivainen ja rehellinen asiassa kuin asiassa. Olen kaiken kokenut, rauhallinen ja hyvin päämäärätietoinen.”

”Innostunut fiilis lähteä taas kohti uutta kautta! Jokainen uusi ja ”vanha” pelaaja tuo mukanaan uuden haasteen ja herättää myös valmentajan mielenkiinnon. Valmennuksen tehtävänä on yhdessä löytää paras keino kehittää jokaista pelaajaa yksilönä, niin fysiikan kuin lajitaitojenkin osalta.”


Tero Hotanen, U18 Akatemia, vastuuvalmentaja:

”Vahvuuteni ovat ilmapiirin luomisessa sekä ihmisläheisessä pelaajan ja joukkueen kehittämisessä.”

”Odotan kovin ensi kauden mukanaan tuomia uusia haasteita. Tahtotila on kehittää pelaajia mahdollisimman paljon U18 SM-tasolle.”


Mika Härkälä, U18 Akatemia, apuvalmentaja:

”Vahvuuteni on luoda pelaajille turvallinen ja iloinen ilmapiiri harjoituksissa sekä pelitapahtumissa.”

”Haluan tukea pelaajia tulevan kauden haasteissa, auttaen heitä kehittymään uralla eteenpäin.”


Pekka Laine, U18 Akatemia, maalivahtivalmentaja:

”Olen ollut mukana jo pitkään. Vahvuuteni valmentajana ovat ehdottomasti kokemus sekä laajat verkostot.”

”Tavoitteeni valmentajana on saada kehitettyä maalivahteja eteenpäin siten, että he pääsisivät SM-joukkueeseen.*


Hannes Kymäläinen, U16 SM, vastuuvalmentaja:

”Vahvuuteni ovat positiivisen, työteliään ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen, nuoren urheilijan ajatus- ja tunnemaailman ymmärtäminen sekä joukkueen harjoituttaminen.”

”Odotan uudelta kaudelta onnistumisen kokemuksia ja menestystä joukkueena, hienoja pelaajien kasvutarinoita, uusia hienoja ihmissuhteita sekä kehittymistä valmentajana seuraavalle tasolle.”


Henri Tuhkala, U16 SM, apuvalmentaja:

”Olen nykyaikainen, ihmislähtöinen ja rohkeiden kokeilujen valmentaja, jonka polttoaineena toimii jatkuva oppiminen.”

”Uusi kausi ja uusi valmennettava ikävaihe sekä valmennusryhmä. Haluan kehittää itseäni pelin ymmärtämisessä ja sen valmentamisessa sekä tuoda valmennustiimiin hyviä kysymyksiä ja yhteisen ajattelun kautta tukea valmennusryhmän kehittymistä. Pelaajille haluan olla kohtaava ja läsnä oleva valmentaja, jonka seurassa pelaaja saa kehittyä luottamuksen tunteesta käsin.”


Ville Vuohijoki, U16 SM apuvalmentaja:

”Valmentajana haluan olla avoin ja reilu, helposti lähestyttävä ja lähellä pelaajia. Uskon pelaajan henkilökohtaisen kehittymisen olevan aina seurausta sisäisestä motivaatiosta, kovasta arjen työstä sekä kaikella tavalla kehittymistä tukevasta ilmapiiristä. Näen omien vahvuuksieni valmentajana tukevan näitä asioita.”

”Tulokselliset odotukset määritetään joukkueen kesken varmasti myöhemmin. Joukkue tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen ja Joukkueen omat odotukset menestyksen suhteen tulevat varmasti olemaan kovat. Henkilökohtaisesti odotan innolla työntäyteistä ja opettavaistakin kautta!”


Juuso Hyyrynen, U16 SM, maalivahtivalmentaja:

"
Vahvuuteni valmentajana on urheilijoiden kanssa toimiminen. Pyrin aina olemaan valmennettaville samaan aikaan valmentaja ja ”kaveri”, jotta saavutamme molemmin puoleisen luottamuksen."

"Kaudelta 24-25 odotan, että pystyn auttamaan maalivahteja mahdollisimman hyvin kohti heidän tavoitteitaan. Tämän lisäksi mahdollisimman hyvä menestys joukkueena on aina tavoitteena."


Arttu Lehtiö, U16 Akatemia, vastuuvalmentaja:

”Vahvuuteni on pelin ymmärrys ja pelin opettaminen sekä pelaajien kehittäminen tämän kautta.”

”Odotan, että pääsemme kilpailemaan, kehittymään ja kasvamaan yhtenäiseksi sekä voittavaksi joukkueeksi.”


Aki Ääpälä, U16 Akatemia, apuvalmentaja:

”Otan valmentajana kaikki huomioon ja jokaista joukkueen jäsentä saman arvoisena. Annan rakentavaa ja tukevaa palautetta sekä pyrin aina pelaajalähtöiseen valmennukseen. Avaan pelitilanteet ja pyrin siihen, että pelaaja itse ymmärtää pelin tarkoituksen ja sitä kautta hän kehittyy. Olen pelaajan tukena.”

”Odotukseni ensi kauteen on oppia paljon uutta ja kehittyä valmentajana kokonaisvaltaisesti, niin pelitilanteiden analysoimisessa, kuin myös käytännön valmennuksessa sekä ydinkohtien havainnoimisessa valmennustyössä. Odotan myös joukkueen kehittyvän sekä yltävän niihin tavoitteisiin, mitä joukkueena yhdessä määritetään.”


Iiro Partanen, U15 AAA, vastuuvalmentaja:

”Vahvuuteni valmentajana ovat ihmisten kanssa toimiminen, hyvä sisältöosaaminen sekä arvopohjainen valmentaminen tepsiläisen identiteetin pohjalta.”

”Odotan tulevalta kaudelta paljon kehittymistä, niin joukkue- kuin yksilötasolla sekä valmiuksien luomista kohti huipulle tähtäävää vaihetta pelaajapolullamme.”


Juha Peltonen, U15 AAA, apuvalmentaja:

”Valmentajana saan pelaajat tekemään kovalla asenteella hommia. Paras osaaminen löytyy puolustuspelaamisesta. Pääpainona on ollut puolustajien puolustuspelaaminen sekä avauspelaaminen.”

”Odotukset ensi kaudelle ovat pelaajien kehittämisessä ja joukkueen tason nostamisessa siten, että pystymme haastamaan Suomen muut kärkijoukkueet.”


Pasi Siiki, U15 AAA, apuvalmentaja:

”Olen ⁠pelaajalähtöinen valmentaja ja omaan vuosien mukanaan tuoman kokemuksen valmentamisesta. Pystyn tukemaan poikia heidän pelaajapolulla.”

”Uusi kausi ja uudet kujeet, innolla odotan tulevaa sekä sitä, miten pojat kehittyvät kauden aikana.”


Olli-Pekka Timonen, U15 AAA, maalivahtivalmentaja:

”Haluan valmentajana auttaa ja kehittää maalivahteja laji- ja pelitaidollisesti. Haluan olla maalivahdeille luotettava henkilö, joka tekee kaikkensa, jotta maalivahti pääsee omassa kehityksessä eteenpäin.”

”Odotan innolla, että pääsemme tekemään töitä yhdessä ja saadaan onnistumisen tunteita. Hienoa, että pääsen tutustumaan ja auttamaan uusia maalivahteja urallaan eteenpäin.”


Tero Hämäläinen, U16 & U15 ikäluokkakoordinaattori:

”Tavoitteeni on saada Impivaaran valmennus hyvään yhteistyöhön ikäryhmästä riippumatta.”

Kartoitamme parhaillaan pelaajia edellä mainittuihin joukkueisiin sisäisten pelaajakyselyiden pohjalta.

Lisätiedot:
Mika Suoraniemi
Kilpavalmennuksen koordinaattori
Sähköposti: mika.suoraniemi@tps.fi