90-vuotias Suomen Jääkiekkoliitto palkitsi seuratekijöitä!
Julkaistu: 07.01.2019 00.00

90-vuotias Suomen Jääkiekkoliitto palkitsi seuratekijöitä!

Suomen Jääkiekkoliiton 90-vuotista taivalta juhlistettiin 3.1. pelatun TPS–Sport -liigaottelun yhteydessä. Ennen ottelun alkua jäällä palkittiin kaksi ansioitunutta tekijää, kun Eemeli Saari ja Ville Vuohijoki vastaanottivat SJL:n ja TPS:n myöntämät huomionosoitukset. Saari palkittiin Vuoden Juniorina ja Vuohijoki Vuoden Seuratoimijana.

Eemeli Saaren palkitsemisessa kuultiin seuraavat perustelut valinnalle: "Eemeli on ollut kuluvalla kaudella TPS:n C-junioreiden ehdoton runkopelaaja, joka on tehnyt puolustajan paikalta yli pisteen per peli. Lisäksi Eemeli on päässyt ottamaan tuntumaa myös B-nuorten SM-sarjapeleihin sekä alle 16-vuotiaiden maaotteluihin. Leijonapaidassa Eemeli on päässyt esiintymään syyskaudella viidesti, joissa on syntynyt jo maajoukkueuran avausmaali. Eemeli on hieno esimerkki työteliäästä ja intohimoisesta pelaajasta."

Valinnastaan Eemeli sai palkinnoksi ex-TPS puolustaja Miro Keskitalon käyttämän Leijona-pelipaidan, kunniakirjan sekä TPS Juniorijääkiekon lahjoittaman lahjakortin.

Vuoden Seuratoimijana palkitun Ville Vuohijoen osalta perustelut olivat seuraavat: "Ville toimii TPS:n 2009 syntyneiden ikäluokan päävalmentajana. Hänen huomassaan on yli 50 pelaajaa, sekä toistakymmentä valmentajaa. Villen innostus ja intohimo on tarttunut koko ikäluokkaan, jonka hedelmiä koko Turkulainen kiekkoyleisö saa tulevina vuosina seurata. Ville on nykyaikainen juniorivalmentaja, jonka jokapäiväinen työ pelaajien eteen ansaitsee kaiken saamansa hehkutuksen!"

Ville puolestaan sai palkinnoksi Jääkiekkoliiton lahjakortin kotimaan kevään 2019 A-maaotteluun tai Naisten MM-kisoihin, kunniakirjan sekä TPS Juniorijääkiekon lahjoittaman lahjakortin.

TPS onnittelee Eemeliä sekä Villeä heidän saamastaan huomionosoituksesta!

Kuvat: Teemu Saarinen


Seuran uusimmat