TPS Juniorijääkiekko ja Pihateam yhteistyöhön!
Julkaistu: 28.02.2019 00.00

TPS Juniorijääkiekko ja Pihateam yhteistyöhön!

TPS Juniorijääkiekko sekä Pihateam ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Pihateam liittyy mukaan juniorikiekon kumppanuusverkostoon. Pihateam on pitkään ollut liigajoukkueen matkassa mukana ja nyt yhteistyö alkaa myös junioripuolen kanssa. Yrityksessä nähdään, että jotta kasaan saataisiin tulevaisuudessakin vahva edustusjoukkue sekä useita turkulaisia kasvatettua maailmalle, tulee pohjatyön olla ehdottomasti kunnossa. Aivan kuten rakentamisessakin.

”Moni junioripelaaja on taas tällä kaudella päässyt esiintymään liigan parrasvaloihin. Selkeästi on nyt havaittavissa trendi, että yhä useampaa katsojaa kiinnostaa, että mistä näitä nuoria talentteja oikein syntyy”, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti hymyilee.

”Paljon kiitoksia vielä Mikalle sekä Pihateamille, että he ovat matkassamme mukana. Tukea tosiaan tarvitaan, jotta pystymme pitämään toimintamme tason korkealla sekä kehittymään jatkossakin. Meillä on myös halu hillitä harrastuksen kustannuksia ja tähän tarvitsemmekin ehdottomasti yritysten tukea”, Lahti jatkaa.

Pihateamin toimitusjohtaja Mika Aaltonen on Lahden kanssa samoilla linjoilla.

”Kuten jääkiekossa, niin myös viherpuolella on tärkeää jatkuvasti kouluttautua ja kouluttaa uusia tekijöitä. Pihateam pystyy tarjoamaan monipuolisia viheralan töitä ja tarjoaa mahdollisuuksia kouluttautua esimerkiksi oppisopimuksella. Pihateam tarjoaa oivallisen mahdollisuuden kouluttautua, kasvaa ja edetä omien taitojen mukaan”, Aaltonen kertoo.

Pihateam on viherrakentamiseen, puutarhanhoitoon sekä vihersisustukseen erikoistunut yritys, joka on jo kymmenen vuoden ajan tarjonnut viherpalveluita Turun seudulla ja lähikunnissa. Pihateamin viherrakentajat, pihatarhurit ja vihersisustuksen asiantuntijat tekevät töitä niin yksityisten kuin yritystenkin viherrakentamisen projektien parissa.

Vihersisustuksen puolella tuoreimpana palveluna on Pihateam Viherseinä, jota voi vuokrata esimerkiksi toimistojen ja julkisten tilojen käyttöön. Viherseinä on kaunis ja virkistävä sisustuselementti ja siitä saa tehtyä myös näyttävän tilanjakajan.

Mikäli kaipaat apua pihan rakentamiseen, viheralueiden ylläpitoon tai vaikkapa vihersisustamiseen, niin ota Mikaan rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja löytyy täältä: www.pihateam.fi

Kuvassa TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Kalle Lahti sekä Pihateamin toimitusjohtaja Mika Aaltonen.

Seuran uusimmat