Lähde mukaan naisten harrastelätkään!
Julkaistu: 22.09.2020 00.00

Lähde mukaan naisten harrastelätkään!

TPS Juniorijääkiekko perustaa naisten oman harrastejääkiekkojoukkueen. Joukkueen yhteyshenkilönä tulee toimimaan pelaajana sekä valmentajana kannuksensa hankkinut Hanna Karelius! Joukkueessa on tilaa kaiken tasoisille pelaajille, joten jokainen nainen ja tyttö on lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Joukkue harjoittelee kerran viikossa aina sunnuntaisin 11.10. alkaen Varissuon jäähallissa. Lähtökohtaisesti vuoro tulee olemaan klo. 19.30-20.30.

Tärkeintä harrastelätkässä on hauskuus, mukavat pelikaverit sekä tietenkin oman kunnon ylläpitäminen! Jääharjoitusten pääpaino tulee olemaan pelaamisessa. Lisäksi on mahdollista, että naisten harrastejoukkue voi niin halutessaan pelata kauden aikana muutaman ystävyysottelun lähipaikkakuntien harrastejoukkueita vastaan.

Pakolliset varusteet jääharjoituksiin osallistumiselle ovat kypärä, luistimet sekä maila. Tietenkin on suotavaa, että osallistujilla olisi myös muut jääkiekkoon kuuluvat varusteet.

Naisten harrastelätkän syyskauden kausimaksu on 75 euroa, mikä sisältää harjoitustapahtuman kerran viikossa sunnuntaisin aina 20.12.2020 asti (yhteensä 11 tapahtumaa). Hinta ei sisällä vakuutusta, joten jokaisen on huolehdittava itse omasta vapaa-ajan vakuutuksestaan.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan Ladylätkää!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot: hanna.karelius(a)gmail.com

Seuran uusimmat