Silja Line mukana jääkiekkojunnujen matkassa!
Julkaistu: 23.11.2020 00.00

Silja Line mukana jääkiekkojunnujen matkassa!

Silja Line ja TPS Juniorijääkiekko ovat tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan.

- TPS Juniorijääkiekko on tehnyt tärkeää työtä juniorijoukkueidensa parissa jo pitkään ja kasvattanut tuhansia pieniä jääkiekkoilijoita toimimaan yhdessä tiiminsä ja joukkueensa hyväksi. Yhteispelillä huolet pienenevät, itsetunnot vahvistuvat ja unelmat toteutuvat, kuvailee asiaa Siljan Turun aluejohtaja Nina Honkaranta.

- Meille tällainen yhdessä tekeminen, yhteispeli ja yhteinen aika ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Siksi olemme ylpeitä siitä, että saamme olla tälläkin kaudella TPS:n juniorijääkiekon yhteistyökumppani. Silja Line toivottaa kaikille junnuille ja tukijoukoille onnea tuleviin peleihin ja myötätuulta purjeisiin, Honkaranta jatkaa.

Myös TPS Juniorijääkiekko on yhteistyön jatkumisesta innoissaan!

- Silja Line on jo vuosia ollut mukana TPS:n junioritoiminnassa ja siitä erittäin iso kiitos heille! Silja on luotettava kumppani ja vastuullinen toimija panostaen erityisesti ympäristön hyvinvointiin sekä lapsiin ja nuoriin. Siljan merkittävän vuosittaisen panostuksen ansiosta harrastamisen kustannukset on pystytty pitämään seurassa maltillisina, kertoo puolestaan toiminnanjohtaja Kalle Lahti.

Siljalle myönnettiin ensimmäisenä laivayhtiönä Visit Finlandin kehittämän matkailuyrityksille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -merkki. Silja Line täyttää matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomio niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisen kestävyyden.

TPS Juniorijääkiekko onnittelee Siljaa upeasta saavutuksesta!

Sustainable Travel Finland on Suomen matkailua edistävän Visit Finlandin kehittämä ohjelma, jonka avulla se pyrkii auttamaan Suomessa toimivia matkailuyrityksiä kansainvälistymisessä sekä kilpailukykyisten ja laadukkaiden matkailutuotteiden markkinoinnissa.

Katso vinkit seuraavaan meriseikkailuun silja.fi


Seuran uusimmat