Summer Hockey Camp -kiekkoleiri jälleen kesäkuussa!
TPS Juniorijääkiekko ryJulkaistu: 26.03.2024 09.00

Summer Hockey Camp -kiekkoleiri jälleen kesäkuussa!

Kiekkoleiri on tarkoitettu vuosina 2011-2017 -syntyneille pelaajille. Leiri järjestetään 3.-7.6. sekä 10.-14.6.2024 (ma-pe). Ensimmäisellä viikolla leiri järjestetään Varissuolla ja toisella viikolla Varissuolla sekä Kaarinassa. Leiri on kaikille avoin ja myös muut kuin TPS:n pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Harrasteryhmien (Easy Hockey + Special Hockey) sekä tyttöjen ryhmä on tarjolla jälkimmäisellä leiriviikolla.

Leirillä harjoitellaan jäällä kaksi kertaa päivässä. Aamupäivän jäillä hiotaan lajiteknisiä taitoja ja iltapäivän jäillä taitoja sovelletaan peliharjoitteissa. Lisäksi leirillä vierailee turkulaislähtöisiä ammattikiekkoilijoita.

Leirin valmentajat: TPS Juniorijääkiekon ammattivalmentajat apunaan seuravalmentajia

Oheislajeina: uinti, muu ohjelma täydentyy myöhemmin

Paikka: Varissuon jäähalli (molemmat leiriviikot) sekä Kaarinan jäähalli (2. leiriviikko)

Ohjelma: Päivät ovat kestoltaan n. klo. 8.00-16.00 (ma-to) sekä klo. 8.00-14.00 (pe). Päiväkohtaiset ohjelmat julkaistaan lähempänä leiriä.

Aloitus:
Kiekkoleiri alkaa ensimmäisenä leiripäivänä ilmoittautumisella. Ilmoittautumisen jälkeen on leirin yhteinen avaus, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita. Päivän ohjelma käynnistyy ryhmäkohtaisesti heti avauksen jälkeen.

Jääharjoitusryhmät: Ryhmät muodostetaan ensisijaisesti ikäluokkien mukaan. Ryhmäjaot ilmoitetaan sähköpostilla ennen leirin alkua.
Leirin 2. viikolla on tarjolla harrasteryhmille (Easy hockey + Special Hockey) sekä tytöille ns. puolipäiväleiri (n. klo 8-12 tai 9-13), sisältäen yhden jääharjoituksen päivässä. Kyseisen ryhmän ikähaitari: Special ei ikärajaa, Easy 2009-2015 -syntyneet, tytöt 2009-2017 -syntyneet.

Hinta: 270 €/viikko (420 €/2 viikkoa): Sisältää opetuksen, jää- ja oheisharjoitukset kahdesti päivässä, yhden lisäjään maalivahdeille, lounaan ja välipalan päivittäin, TPS:n t-paidan, lippiksen ja juomapullon sekä ryhmäkuvan.

HUOM! OP Turun Seudun omistaja-asiakasperheiden lapset pääsevät leirille alennushintaan: 245 €/viikko ja 375 €/2 viikkoa.

Easy, Special ja tytöt: 140 € (vain 2. leiriviikko): puolipäiväleiri, sisältäen yhden jään ja oheisen päivässä, lounaan sekä em. tuotelahjat.

Ruokailut: Lounas on päivittäin jäähallin kahviossa ja iltapäivän välipala tarjoillaan samoissa tiloissa. Mikäli leiriläisillä on terveydellisistä syistä ruokavalioon liittyviä erityistoiveita, toivomme vanhempien vielä varmistavan ennakkoon ilmoitetut lasten ruoka-aineallergiat kahvion henkilökunnalta heti leirin avauspäivänä.

Leirivarustus: täydellinen jääkiekkovarustus (pl. Easy Hockey -ryhmä)

  • pihajääkiekkomaila
  • pyyhe + shampoo + vaihtovaatteet päivittäin
  • lenkkitossut + sään mukainen urheiluasu
  • varustehenkari
  • harjoituspaita
  • juomapullo

Huoltaja teroittaa luistimia leirin aikana. Teroitus maksaa 2 €/pari.

Yleiset peruutusehdot:

  • 14 pv tai aiemmin tehty peruutus: ei veloitusta / maksu palautetaan
  • 5-13 päivää ennen leiriä tehty peruutus: palautetaan 50%:a leirin hinnasta
  • alle 5 päivää ennen leiriä tehty peruutus: ei maksupalautusta

Lääkärintodistuksella peruutus veloituksetta aina leirin alkuun asti.

Huom! Pelaajilla tulee olla oma vakuutus tai voimassa oleva jääkiekkoliiton vakuutus. TPS Juniorijääkiekko ry:llä ei ole erillistä vakuutusta leirille osallistuville pelaajille (poikkeuksena oman seuran pelaajat, kenelle otetaan jääkiekkoliiton vakuutus).

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:

VIIKKO 1: 2013-2017 -syntyneet

VIIKKO 2: 2011-2017 -syntyneet sekä Easy hockey, Special Hockey ja tyttökiekko

VIIKOT 1 JA 2: 2013-2017 -syntyneet

Lisätiedot: jokke.jokinen@tps.fi

HUOM! TPS Juniorijääkiekko ry pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.