Uusi Seurayhteisöpäivä toukokuussa!
TPS Juniorijääkiekko ryJulkaistu: 26.04.2024 09.00

Uusi Seurayhteisöpäivä toukokuussa!

Turun Palloseura järjestää yhteisölleen ensimmäisen Seurayhteisöpäivän 15. toukokuuta Gatorade Centerissä. Päivä on tarkoitettu kaikille TPS:n harrastajille, urheilijoille, valmentajille, toimihenkilöille, hallitusten jäsenille ja seurojen työntekijöille sekä tietenkin edellä mainittujen toimijoiden perheenjäsenille.

Seurayhteisöpäivä on jatkumoa TPS100-juhlavuodelle ja aloite tapahtumalle on lähtenyt Turun Palloseura ry:ltä.

- TPS:n juhlavuosi oli hieno avaus yhteiselle TPS:lle ja nyt olisi tarkoitus luoda uusi perinne Seurayhteisöpäivästä, Turun Palloseura ry:n puheenjohtaja Kari Friman toteaa.

- Haluamme kasvattaa lajien välistä yhteisöllisyyttä ja yhteistä tekemistä. Seurayhteisöpäivän ideana on aktivoida yhteisöä, luoda lisäarvoa yhteisestä Seurasta ja ylipäätään edistää liikunnan sekä urheilun riemua, Friman tiivistää.

Seurayhteisöpäivässä mukana ovat kaikki TPS-lajit eli jalkapallo, jääkiekko, keilailu ja salibandy sekä tiettyjä tapahtumaa mahdollistavia kumppaneita.

Tapahtuman monipuolinen ohjelma on suunniteltu koko perheelle. Luvassa on mm. eri lajien pitämiä hauskoja ja liikuttavia rastipisteitä, edustusjoukkueiden välisiä kilpailuja sekä ajankohtaisia seminaaripuheenvuoroja. Ohjelman sisällöstä ja tarkemmasta aikataulusta tullaan tiedottamaan vielä lähempänä tapahtumaa. Gatorade Centerissä on tapahtuman aikana kioskipalveluita tarjolla.

TPS Juniorijääkiekon jäsenet voivat ilmoittautua tapahtumaan täältä.
TPS-toimijoiden perheenjäsenet voivat puolestaan ilmoittautua täältä.

TPS:n Seurayhteisöpäivä ke 15.5.2024 klo 17.30 Gatorade Center. Tervetuloa!