Pihlajalinna TPS Juniorijääkiekon pääyhteistyökumppaniksi
TPS Juniorijääkiekko ryJulkaistu: 06.05.2024 14.00

Pihlajalinna TPS Juniorijääkiekon pääyhteistyökumppaniksi

Turun suurimpana urheilubrändinä tunnetun Turun Palloseuran juniorijääkiekkoilijat hoidetaan jatkossa vamman tai sairauden sattuessa Pihlajalinnassa. TPS Juniorijääkiekko ja Pihlajalinna ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Pihlajalinna toimii jatkossa TPS Juniorijääkiekon sekä TPS naisten edustusjoukkueen terveydenhoitopalveluiden tuottajana. Pihlajalinna on hoitanut miesten SM-liigassa pelaavan HC TPS:n terveyttä kattavasti jo kauden 2023–2024 ajan, ja sopimuksen laajentuminen nyt myös TPS Juniorijääkiekon puolelle on Pihlajalinnalle kunnia-asia. Myös TPS Juniorijääkiekon työntekijöiden työterveyspalvelut hoidetaan jatkossa Pihlajalinnassa.

TPS Juniorijääkiekko on solminut pääyhteistyökumppanisopimuksen terveysyhtiö Pihlajalinnan kanssa, jonka myötä myös TPS Juniorijääkiekko keskittää kaikki terveydenhuollon palvelunsa Pihlajalinnaan 1.5.2024 lähtien.

Monilajinen urheiluseurojen kumppanina toimiminen on Pihlajalinnan toiminnan ytimessä niin valtakunnallisesti kuin meillä Länsi-Suomen alueella. Solmitun sopimuksen myötä yhteistyömme TPS:n kanssa jääkiekon saralla laajenee koko junioriyhteisöön ja naisten edustusjoukkueeseen. On meille suuri ilo ja kunnia saada jatkossa palvella urheiluklinikkamme osaavien ammattilaisten toimesta koko TPS:n jääkiekkoperhettä, iloitsee Pihlajalinnan Länsi-Suomen aluejohtaja Aki Ahonen.

Odotamme uuden yhteistyön käynnistymistä suurella innolla. Pihlajalinnasta löytyy jo ennestään useita tuttuja asiantuntijoita, joten tiedostamme, että terveyspalveluiden taso tulee olemaan myös jatkossa erittäin kattava sekä korkeatasoinen. Uuden kumppanuuden myötä uskomme myös syntyvän runsaasti lisäarvoa jäsenistöllemme. Tästä tulemme kertomaan tarkemmin myöhemmin. Lisäksi selkeää synergiaetua meille tarjoaa jatkossa myös se, että nyt koko TPS-jääkiekko on vahvassa yhteistyössä Pihlajalinnan kanssa, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti puolestaan hymyilee.

Pihlajalinnassa perinteet urheilun parissa toimimiseen ovat pitkät. Pihlajalinnassa on runsaasti lajikohtaista asiantuntemusta ja terveysyhtiö hoitaa useamman SM-liigaseuran terveyttä eri puolilla Suomea. Lisäksi Pihlajalinna on Jääkiekkoliiton virallinen pääyhteistyökumppani. Asiantuntijoiden erinomainen kokemus jääkiekkoilijoiden vammojen ja vaivojen hoitoon on ensiluokkaista, ja Pihlajalinna haluaa olla TPS junioripelaajien ja valmentajien tukena monipuolisesti kaikissa urheilijan terveyteen liittyvissä asioissa.

Pääyhteistyökumppanuuden myötä Pihlajalinna haluaa korostaa myös vastuullisuuden merkitystä osana terveydenhuoltoa. Pihlajalinnalle on tärkeää jalkauttaa seuralle tietoa lajityypillisten urheiluvammojen ennaltaehkäisystä pitämällä esimerkiksi ensiapukoulutuksia eri ikäisten juniorijoukkueiden vastuuhenkilöille. Pihlajalinnan ja Pohjola Vakuutuksen yhteinen Sporttimestari-palvelu tarjoaa TPS Juniorijääkiekolle tietoa vammojen ja tapaturmien ennaltaehkäisystä koulutusten sekä harjoitteiden myötä. Lisäksi olemme mukana tukemassa TPS naisten edustusjoukkuetta, toteaa Aki Ahonen.


Kuvassa (vasemmalta oikealle): Pihlajalinnan palvelukoordinaattori Satu Brandt, Pihlajalinnan urheilukoordinaattori Petri Lampinen, Pihlajalinnan kumppanuusjohtaja Suvi Syrjälä, Pihlajalinnan aluejohtaja Aki Ahonen, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti, TPS Juniorijääkiekon toimistopäällikkö Katri Hoffmann ja Pihlajalinnan markkinointiasiantuntija Saara Kemppainen.