TPS Juniorijääkiekko ry sekä Kiekko-67 Juniorikiekko ry aloittavat laajamittaisen yhteistyön!
Julkaistu: 01.03.2019 00.00

TPS Juniorijääkiekko ry sekä Kiekko-67 Juniorikiekko ry aloittavat laajamittaisen yhteistyön!

TPS Juniorijääkiekko sekä Kiekko-67 Juniorikiekko ovat solmineet keskenään pitkäkestoisen seurayhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on lähteä kehittämään turkulaista juniorikiekkoa entistä monipuolisemmaksi sekä laadukkaammaksi.

Nyt solmittu yhteistyösopimus painottuu alkuvaiheessa lähinnä A- ja B-nuorten toimintaan. TPS:ssä säilyy jatkossakin näiden ikäluokkien kilpaurheilupolku, mutta urheilupolku tulee rakentumaan kokonaan Kiekko-67:n puolelle. Kaudella 2019-2020 Kiekko-67 perustaa joukkueet B-ikäisille pelaajille. Joukkueet kantavat nimeä Kiekko-67 B Team sekä Kiekko-67 B2.

B Team urheilujoukkueelle tullaan hakemaan sarjapaikka B-nuorten Suomi-sarjan karsintaan. B2 kilpajoukkueelle haetaan sarjapaikka B2-nuorten Mestiksen karsintasarjasta. Suunnitelmissa on, että Kiekko-67 A Team aloittaisi toiminnan seuraavalla kaudella (2020-2021).

Uuden yhteistyösopimuksen myötä nuorempien eli C-G -junioreiden toiminnan toteutusvastuu on kokonaan TPS:llä, lukuun ottamatta kauden 2019-2020 osalta Kiekko-67:n E1-juniorijoukkuetta (2008 -syntyneet).

Jatkossa TPS ja Kiekko-67 yhdistävät myös kiekko- ja luistelukoulutoiminnat. TPS tulee jatkossa vastaamaan luistelukoulujen toteutuksesta, sisällöstä sekä toiminnasta.

”TPS:llä ja Kiekko-67:llä on takana pitkä yhteinen historia ja molemmat ovat perinteikkäitä seuroja. Tuota historiaa kunnioittaen lähdemme jälleen useamman vuoden tauon jälkeen hyvin tiiviiseen yhteistyömalliin, josta on takuulla hyötyä molemmille seuroille sekä seurojen pelaajille ja valmentajille. Yhteistyön aloittamisesta sekä sen sisällöstä on keskusteltu jo pitemmän aikaa, joten on todella hienoa, että olemme päässeet asioissa nyt tähän pisteeseen”, iloitsee TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti.

”Uuden ja laajamittaisen yhteistyön kautta pystytään takaamaan Kiekko-67:n toiminnan jatkuminen junioritoiminnassa myös tulevaisuudessa. Jatkossa yhteistyön myötä pystytään takaamaan turkulaisille pelaajille vielä laadukkaampi kasvupohja”, kommentoi puolestaan Kiekko-67 Juniorikiekon puheenjohtaja Esa Taka-Prami tuoretta sopimusta.

”Asetimme seurana erittäin kunnianhimoiset ja kovat tavoitteet vuonna 2014, jotka halusimme saavuttaa vuoteen 2020 mennessä. Yksi tavoiteasetannan mittareista oli rakentaa laadukas urheilutoiminnan alusta kaikille jääkiekon aloittaville lapsille sekä nuorille. Kyseisen alustan tulee mahdollistaa eri pelaajapolun reitit vielä yläkouluvaiheen jälkeenkin joko kilpa-, urheilu- tai harrastepolussa. Nyt syntyneen yhteistyömallin myötä tuo polku on meillä valmiina”, TPS Juniorijääkiekon valmennuspäällikkö Mika Suoraniemi päättää.

Lisätietoja antavat:

TPS Juniorijääkiekko ry

Kalle Lahti, toiminnanjohtaja, puh. 040 762 3501, kalle.lahti@tps.fi

Mika Suoraniemi, valmennuspäällikkö, puh. 0400 214 545, mika.suoraniemi@tps.fi

Kiekko-67 Juniorikiekko ry

Esa Taka-Prami, puheenjohtaja, puh. 045 671 1167, toimisto@kiekko-67.fi

Jussi Ylijoki, valmennuspäällikkö, puh. 0500 860 448, jussi.ylijoki@gmail.com

Seuran uusimmat